Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:MummyYummy martwię się 🥺
Edit: doczytałam na grudniowych że wszystko dobrze po wizycie 🙈
Może odezwie się po drugiej wizyciewtedy tez pewnie będzie foteczka 🥰🥰
Dropsik, Pati2804, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Majuna, odpocznij i wrócisz kiedy uznasz, że jest pora. Zawsze możesz tylko wpaść i zrobić krótki update
Jestem bardzo ciekawa co immunolog Ci powie i jak będziesz mogła to podziel się informacjami,bo może ktoś też skorzystać
Czas wakacji sprzyja uwolnieniu głowy i korzystaj z (mam nadzieję) pięknej pogody ☀️
U mnie po wizycie, wszystko ok, ale ani zdjęcia ani informacji żadnych nie mam 🤣 Niczego się nie dowiedziałam konkretnego.
Za dwa tygodnie idę na krzywą, więc Prezesowa mój update 21.06 7.00 krzywą cukrowa, 25.06 10.00 wizyta NFZ Gin. Wpisze to w stopkę, więc bez presji (tylko jeśli masz wolną chwilę)🌻elektro96, Zaczarowan, grazka0022, Malinowysorbet, Pati2804, Suzie, ultramaryna_, Katsue, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:MummyYummy martwię się 🥺
Edit: doczytałam na grudniowych że wszystko dobrze po wizycie 🙈
Jeju, Dziewczyny, strasznie Was przepraszam!
Nadrabiałam Was od rana w notatniku, odpisałam w notatniku i zadowolona... Zamknęłam 🙈🙈🙈
Jest mi koszmarnie głupio 🙄🙄🙄 -
Ja już po. Ogólnie Pani gin zrobiła na mnie pozytywne wrażenie, widzę że chce pomóc i mogę liczyć na wsparcie w razie potrzeby. Na lewym jajniku mam pęcherzyk dominujący 20,5mm. Pęknie prawdopodobnie za ok 2,5dnia. 7dpo mam zrobić progesteron, D-Dimer i czas częściowej tromboplastyny po aktywacji (APTT). Mam jej wysłać wyniki i powie jak będziemy dalej działać.
Oczywiście dalej mam brac odpowiednie suple+acard tak jak brałam do tej pory.
Musze wierzyć, że będzie dobrze 🍀🤞😊Dropsik, Zaczarowan, MummyYummy, Pati2804, Suzie, elektro96, ultramaryna_, Katsue, Prezesoowa, Zbuntowana, Anonim1992, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Już teraz moje odpowiedzi są jakby nieaktualne....
Napiszę tylko, że Grażka, popieram Dziewczyny, skonsultuj z innym ginem,
Majunka, w pełni rozumiem i wspieram
Liyss, obiecuję Ci, że to lada moment minie i masz prawo do takich emocji
Na wizycie posłuchałam serduszka, dostałam skierowanie na morfo i mocz, następna wizyta 3.07. Dziewczyny, czy Wasz doktor na NFZ też jest taki "zaangażowany", że na kaDej wizycie pyta, która ciąża i czy byli cięcie? 🙈Pati2804, Liyss🧚🏻, Katsue, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Jeju, Dziewczyny, strasznie Was przepraszam!
Nadrabiałam Was od rana w notatniku, odpisałam w notatniku i zadowolona... Zamknęłam 🙈🙈🙈
Jest mi koszmarnie głupio 🙄🙄🙄elektro96, MummyYummy, Suzie, Pati2804, ultramaryna_, Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Tydzień czasu , mówiłam lekarzowi ale skoro to nie jest biegunka tylko pojedyncze przypadki to mam się nie martwić i nie jesc słodyczy 🙈 łatwo się mówi 🤪
Pati, a może to od upałów? Moja mama reaguje tak na wysokie temperatury...
Ze słodyczami to akurat cukier chyba działa w drugą stronę, więc... Na zdrowie 🤪Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dropsik wrote:CSI Ovu 🕵️ już doniosło, że jest ok. Chcesz powiedzieć coś więcej czy czekamy na wieczorną wizytę?
Właśnie, chciałam serdecznie podziękować naszej tajnej agentce Pati za takie zaangażowanie ♥️
I jeszcze raz serdecznie przeprosić za zmartwienia 🥺Zaczarowan, elektro96, Dropsik, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Na wizycie posłuchałam serduszka, dostałam skierowanie na morfo i mocz, następna wizyta 3.07. Dziewczyny, czy Wasz doktor na NFZ też jest taki "zaangażowany", że na kaDej wizycie pyta, która ciąża i czy byli cięcie? 🙈
Zaczarowan, MummyYummy, ultramaryna_, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Właśnie, chciałam serdecznie podziękować naszej tajnej agentce Pati za takie zaangażowanie ♥️
I jeszcze raz serdecznie przeprosić za zmartwienia 🥺
Na zgodę poprosimy o fotkę bobaska wieczorem 🤪🤣MummyYummy, Dropsik, Zaczarowan, Pati2804, ultramaryna_, Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Brzuszek już mam taki, że nie da się podciągnąć pod spożywczą, a on mnie pyta, co mnie sprowadza 🤣elektro96, Dropsik, Zaczarowan, Pati2804, Katsue, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Pati, a może to od upałów? Moja mama reaguje tak na wysokie temperatury...
Ze słodyczami to akurat cukier chyba działa w drugą stronę, więc... Na zdrowie 🤪MummyYummy, Pati2804, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Wybaczamy 🤪
Na zgodę poprosimy o fotkę bobaska wieczorem 🤪🤣
Będzie fotka, obiecuję ♥️♥️♥️
Na szczęście wizyta na 18:00, więc będzie można iść spać jak człowiek 🤪elektro96, Dropsik, Zaczarowan, Pati2804, Zbuntowana, Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:A co do wizyty, to właśnie tak jak pisałam, słyszałam serducho, dostałam skierowanie na morfo i mocz, ale lekarz to jakiś mocno nieogarnięty 🙈
Brzuszek już mam taki, że nie da się podciągnąć pod spożywczą, a on mnie pyta, co mnie sprowadza 🤣MummyYummy lubi tę wiadomość
-
Dropsik rozbawiłaś mnie z tym, że byłaś na wizycie i w sumie się nic takiego nie dowiedziałaś 😂 Z córeczką wszystko dobrze?
O krzywa, daj znać czy rzeczywiście jest taka ohydna 😂😎
MummyYummy dobrze, że serduszko podsłuchane ❤️ Oficjalnie już wiadomo, że chłopczyk? Nikos, dobrze pamietam? 😂😂
Sorbeciku super, że jest ładniutki pęcherzyk! 😘MummyYummy, Malinowysorbet, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:U mnie lekarz to ogarnia, bo ma zapisane dużymi literami na karcie najważniejsze informacje 🤣 Ten mój to jest starej daty i raczej przynajmniej stara się sprawiać wrażenie przygotowanego. Plus pyta o rzeczy z ubiegłej wizyty. Coś tam sobie skrzętnie notuje, a czasem to nawet położna mu coś na czerwono zaznacza 😁
Ej, to szanuję gościa! Mój to chyba bardziej jest tam od stawiania pieczątek, bo wszelkie skierowania wypisuje położna 🤭Dropsik lubi tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Jeju, Dziewczyny, strasznie Was przepraszam!
Jest mi koszmarnie głupio 🙄🙄🙄MummyYummy, Dropsik lubią tę wiadomość