Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
żona_brodacza wrote:Hej dziewczyny! Właśnie wróciłam z kliniki. Miały być dobre wieści, ale dupa! Okazało się, że jednak Aromek i torbiel narobiło takiego Sarajewa w moich hormonach, że ciężko mi to pojąć i Doktorkowi chyba też. Na 2 tygodnie dostałam tabletki anty i ma niby jakoś to wszystko się ogarnąć. Troszkę się załamałam, bo liczyłam na to, że już będzie cacy i będziemy działać, a tu jedna wielka kicha😮💨
Ale jest jeden plus… a właściwie dwa… że udało mi się dzisiaj ominąć Wrocławskie korki i pogoda jest piękna😍
O kurde, masakra//
I potwierdzam, pogoda super👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g mężczyzny 👶🏻
22/08 37+1, 3401g 💪🏻
📆 Kalendarz
5/09 gin
-
żona_brodacza wrote:Hej dziewczyny! Właśnie wróciłam z kliniki. Miały być dobre wieści, ale dupa! Okazało się, że jednak Aromek i torbiel narobiło takiego Sarajewa w moich hormonach, że ciężko mi to pojąć i Doktorkowi chyba też. Na 2 tygodnie dostałam tabletki anty i ma niby jakoś to wszystko się ogarnąć. Troszkę się załamałam, bo liczyłam na to, że już będzie cacy i będziemy działać, a tu jedna wielka kicha😮💨
Ale jest jeden plus… a właściwie dwa… że udało mi się dzisiaj ominąć Wrocławskie korki i pogoda jest piękna😍
Mam nadzieję, że jesteś w dobrych rękach i lekarz Cię poprowadzi przez to wszystko aż do celu 🤞żona_brodacza lubi tę wiadomość
-
Majunka, cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty 😊
Brakuje mi tu Ciebie, ale odpocznij koniecznie! To jest bardzo ważne. Te Twoje objawy, które opisujesz, faktycznie nie brzmią dobrze… myślę, że taki „oddech” dobrze Ci zrobi 😘
Trzymaj się, Kochana !Zbuntowana lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Daj sobie czas..wróć do Nas kiedy będziesz czuła, że chcesz i jesteś gotowa. Takie odetchniecie od forum na pewno Ci pomoże, możemy się wspierać itp. ale to co się tutaj dzieje, kiedy innym towarzyszy ciąża, drugim przykrości związane ze staraniami.. to się odbija na psychice, a później i w życiu codziennym.. Trzymaj się kochana 🫂🫂😘 -
Współczuje sytuacji, w której się znaleźliście.. torbiel i stymulacja to nie mogło dobrze się skończyć
Czy czujesz jakieś dolegliwości bólowe? Trzymam kciuki żeby się uspokoiło 😘 Cieszę się, że ominęłaś korki haha
-
Zaczarowan wrote:Wiesz co.. ja mam podobnie, ale zauważyłam, że z rana po zjedzeniu sniadania i wypiciu kawy.. 😢
Próbowałam przerzucić się na Inkę, ale ona mi tak nie smakuje((
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Dropsik wrote:U mnie dzisiaj bobas daje znać o sobie rano. Chyba się martwi co bym na wizytę nie zapomniała iść 🤣 Kopniaki zaraz po przebudzeniu, a teraz czuję, że impreza na całego 🥳
Pati, nie mam tak, ale ciągle za mało pije 🙈 A długo to już trwa?Dropsik lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Chmurka a planujecie jeszcze naprotechnologa ?
Szukałam jeszcze informacji na ten temat i w Instytucie Rodziny wpadły mi dwa nazwiska - Katarzyna Jankowska i Natalia Suszczewicz. Panie mają też Instagramy, warto zaobserwować 😊
Dziekuje za polecajki, na pewno sprawdzę. Na razie nie planowaliśmy, ale jesteśmy zapisani na akupunkturę 😂😂😂elektro96, Dropsik, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Malinowysorbet wrote:Hmm zastanawiam się, a błonnik nie jest właśnie zeby rozluźnic stolec i ulatwic wypróżnianie? 🤔
-
Suzie wrote:I weź tu bądź madry
to może Pati, masz za dużo błonnika jednak? 😆
Spróbuję jeść więcej błonnika i zobaczymy jutro albo pojutrze czy sprawa się wyjaśni 🤪 jeśli 💩 będzie lepsza to będę wiedziała że to od tego 🙈😂 -
Smerfetkaa wrote:Pati - dużo tych owoców jesz w ciągu dnia ?
Bo ja zjadłam na raz dużo czereśni 🍒 to było luźno.
Jak za dużo fruktozy to tak może być, spróbuj trochę mniej owocków, chociaż wiem że ochotę masz dużą 😍 -
Chmurka21 wrote:Dziekuje za polecajki, na pewno sprawdzę. Na razie nie planowaliśmy, ale jesteśmy zapisani na akupunkturę 😂😂😂
Chmurka21 lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Majuna rozumiem Cię I niezmiennie trzymam kciuki za Ciebie kochana, mam nadzieję że wrócisz z dobrymi wiadomościami 🤰✊🍀❤ -
MummyYummy martwię się 🥺
Edit: doczytałam na grudniowych że wszystko dobrze po wizycie 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2024, 13:17
elektro96, Suzie, Zaczarowan, Dropsik, Katsue, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Elektro Kochana, ja też tęsknię! Ale w głębi duszy wiem, że kręcenie się w kółko w temacie starań na ten moment źle na mnie wpłynęło. Uwielbiam to forum, ale muszę wyłączyć chwilowo staraniową głowę, choć tak się do końca nie da, bo dalej będę dociekać. 😀 Wrócę na pewno, ale żeby wrócić muszę być lżejsza na duszy. Wtedy i mi i Wam przyczynię się znacznie bardziej. 😘😘😘
Będziemy czekać, odpocznij i się zresetuj ❤️👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍