Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaima wrote:Dzień dobry dziewczęta 🌻
U nas słaby dzień.
Ledwo zasnęliśmy, a po północy córcia przybiegła z płaczem, że uszko znowu boli (często ma zapalenie).
Mnie za to okropnie boli głowa, pewne przez brak snu.
Więc u nas piątek w łóżku, z bajkami i lenistwem. 🙈Paima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Ja niestety mam bardzo intensywny weekend i na samą myśl już mi się odechciewa 😭
Mam do zaliczenia imprezę niespodziankę, którą organizujemy z siostrą rodzicom. Więc jutro właściwie pół dnia w biegu, żeby wszystko ogarnąć i pozałatwiać. Oprócz tego będę musiała jeszcze jutro pójść na pogrzeb… Po południu mam lekcje tenisa, a na wieczór jestem umówiona na drineczki i domowe burgery.
Czuję, że potrzebuję odpoczynku… nie ukrywam, że odliczam już dni do urlopu 😭 jeszcze tylko 3 tygodnie…
Najgorsze, ze jeszcze małpa wypadnie mi w samym środku urlopu 😡 mogłabym coś wymyślić, żeby ją przesunąć, ale chyba nie chce już kombinować… Bo wyjdzie jeszcze gorzej niż powinno 😁 -
nick nieaktualny
-
Smerfetkaa wrote:Pati o dziwo jestem spokojna, bynajmniej dzisiaj ❤️
Ciekawe czy poznam płeć maluszka. Ty na pierwszych prenatalnych już wiedziałaś że w brzuszku jest Franek tak? 😻
Mam nadzieję że uda Wam się podglądnąć kto u Ciebie mieszka 🙂MummyYummy, Smerfetkaa, Zaczarowan, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:Dzień dobry dziewczęta 🌻
U nas słaby dzień.
Ledwo zasnęliśmy, a po północy córcia przybiegła z płaczem, że uszko znowu boli (często ma zapalenie).
Mnie za to okropnie boli głowa, pewne przez brak snu.
Więc u nas piątek w łóżku, z bajkami i lenistwem. 🙈Paima lubi tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:A co to takie podchody 😆 Chyba, że jest jakaś zasada, o której nie wiem? 😉
ultramaryna_, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Może nas ktoś niezapisany na sikando zaskoczy
Oby, mam nadzieje, ze czerwiec mocniej zaowocuje niz maj :*Prezesoowa, MagicznaNuta, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Prezesoowa wrote:Kochanie, a mi się chwilowo styki połączyły i mam takie pytanko: na jakiej podstawie wyznaczyłaś sobie owu 3 czerwca?
Bo jeśli faktycznie była 3 czerwca to na usg 4 mogło nie być nic widać
To wpisałam tak wstępnie, bo apka tak pokazała, a 2 czerwca miałam test owu pozytywnyZbuntowana lubi tę wiadomość
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
Pati, Nutko dzięki za update, musiałam o tym zapomnieć 😱🫣 Suzie, baw się dobrze i nic się nie przejmuj 😘
Jaki koncert? 😊MagicznaNuta, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
@Suzie, to bardzo możliwe, że odreagowujesz i stąd zmęczenie, ja też tak mam. Daj sobie przestrzeń na relaks ♥️ A co do dawki, to naprawdę rozsądne podejście 💪 Widać, że lekarka jest świadoma tego, co robi, bo niektóry walą od razu absurdalne ilości i później naprawdę są problemy. Ja też zaczynałam od 500, praktycznie nie odczilam, tylko jak w nocy wstawałam do łazienki, to trochę jak na prochach. Na 1000 przez przez kilka dni miałam mdłości i po wszystkim. Myślę, że u Ciebie będzie podobnie ✊
@Nutko, przytulam Cię, to na trudne doświadczenie 🫂 Dobrze, że masz cudowne wspomnienia, tego nie zabierze czas ani nikt inny 😘 To nasz pierwszy wolny od imprez i innych wydarzeń weekend, aż mi dziwnie 🤭 Zamierzam się wyspać, chciałabym też trochę zabrać się za porządki, bo niedługo czeka nas mini remont, żeby przeorganizować mieszkanie tak, aby nowy lokator też miał swoje miejsce 🥰
@Pati, ojeju, pogoda nie rozpieszcza ostatnio, co? U nas może bez deszczu, ale jest chłodniej i nawet trochę mnie to cieszy, bo mniej puchną mi nogi 💪
@Sorbeciku, to piękna przenośnia, mam przeczucie że po deszczu u wielu z nas za chwilę na forum wyjdzie słońce ☀️
@Smerfetko, to czeka Cię intensywna środa 🥰 Ale będzie fotek dla cioteczek 😅♥️ A masz jakieś przeczucie co do płci?
@Dropsik, udanego weekendu, jestem pewna, że Twojemu synkowi spodoba się przejazd ciuchcią 😊
@Grazka, a siostra ile ma lat?
@Marynko, miło widzieć u Ciebie suwaczek 🥺♥️
@Paima, zdrówka dla córy 🥰
@elektro, no to tym razem nie przyjdzie, żeby nie krzyżować Ci planów urlopowych 💪 Za to trzymam kciuki ✊ A rodzice mają rocznicę ślubu?
@Prezesoowa, dobrze Cię widzieć 😘Paima, Prezesoowa, Malinowysorbet, Suzie, MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
MummyYummy, 8 lat
Mamy 16 lat różnicy
Zaczarowan lubi tę wiadomość
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
Prezesoowa wrote:i co planujecie na tę imprezę niespodziankę? brzmi super
Mummy, tak, rocznica ślubu ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2024, 10:49
Prezesoowa, Smerfetkaa, MummyYummy, MagicznaNuta, Paima, Pati2804 lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Jak Ci nie żal kasy to możesz zrobić proga po weekendzie i będziesz mieć 100% pewności
Jeśli gin, u którego byłaś nie ma bardzo dużego doświadczenia i super sprzętu to te 24-48h po owu na usg mógł nie znaleźć potwierdzenia
No własnie dla mnie ciekawostka, że ja mam śluz płodny, nie czaje o co chodziStart starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
Prezesoowa wrote:Ale ze teraz masz śluz płodny?
Tak własnie, od przedwczorajStart starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
Paima wrote:To mamy chyba już z 7przystanków na 12.06 🤭😂
Smerfetkaa, Suzie, elektro96, ultramaryna_, MummyYummy, MagicznaNuta, Zaczarowan, Paima, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Rodzice mają rocznicę ślubu, więc powiedzieliśmy, że pójdziemy razem na obiad do restauracji, a zaprosiliśmy cala najbliższą rodzinę. Będzie tort i szampan 😁 mam nadzieję, że będą zadowoleni i nie wkurza się na nas o ten hałas 🤣
Mummy, tak, rocznica ślubu ♥️
Brzmi super 🥳 udanej imprezkielektro96 lubi tę wiadomość