Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Katsue wrote:Ja już odliczam do wypłaty, a też mam suple na wykończeniu 😵💫
Najgorzej, u mnie jakoś też zostało jeszcze dużo miesiąca do końca wypłaty 😂elektro96, Katsue, Zaczarowan lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Jaki odkurzacz zamówiłaś? Jeśli jakiś pionowy, bezprzewodowy to czekam na polecajkę, bo się czaję ale jakoś odkładam rozglądanie się w temacie 😂
Nieeee, zamówiłam xiaomi vacuum x10 z funkcją odkurzania i mycia.
I o tyle jak odkurza super, to co do mopowania mam lekkie zastrzeżenia 😜 bardziej przeciera niż myje.
Ale ja tam potrzebuję głównie aby przejechał i zgarnął kurz na co dzień bo póki co jestem zbyt leniwa na codzienne odkurzanie po pracy 🤭🤭 -
Paima wrote:Nieeee, zamówiłam xiaomi vacuum x10 z funkcją odkurzania i mycia.
I o tyle jak odkurza super, to co do mopowania mam lekkie zastrzeżenia 😜 bardziej przeciera niż myje.
Ale ja tam potrzebuję głównie aby przejechał i zgarnął kurz na co dzień bo póki co jestem zbyt leniwa na codzienne odkurzanie po pracy 🤭🤭
Aaa to taką popierdółkę to też mam roombe i z myciem uważam, że ma tak samo, lekko moczy podłogę, a nie myje 😅 Ale tak jak mówisz, ważne że zbierze kurz na środku + u nas kłęby kociej sierści 🙈
Ale czaję się na jakiś pionowy, żeby dokładniej ogarniać, bo taki zwykły to bardziej rozdmuchuje kurz niż go zbiera mam wrażenie…👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Paima wrote:Nieeee, zamówiłam xiaomi vacuum x10 z funkcją odkurzania i mycia.
Ale ja tam potrzebuję głównie aby przejechał i zgarnął kurz na co dzień bo póki co jestem zbyt leniwa na codzienne odkurzanie po pracy 🤭🤭Prezesoowa lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
notsobadd wrote:Aaa to taką popierdółkę to też mam roombe i z myciem uważam, że ma tak samo, lekko moczy podłogę, a nie myje 😅 Ale tak jak mówisz, ważne że zbierze kurz na środku + u nas kłęby kociej sierści 🙈
Ale czaję się na jakiś pionowy, żeby dokładniej ogarniać, bo taki zwykły to bardziej rozdmuchuje kurz niż go zbiera mam wrażenie…
Ja tam jestem wierna mojemu Karcherowi 😄
Przeżył budowę i sprzątanie po niej, wciągnie wszystko i się nie buntuje 😄 ale na kabelku, więc Ci nie doradzę z bezprzewodowym 😄
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Niestety z tymi robotami chyba tak jest. Ja byłam bardzo nakręcona, kupiłam, a teraz właściwie większość czasu stoi bezużytecznie… tak jak mówisz, do takiego odkurzania na co dzień jest ok, ale gdybym miała się teraz decydować to chyba drugi raz bym nie kupiła 😊
Taaak, to zdecydowanie -do większych porządków to on się nie nadaje.
Ale właśnie do takiego odświeżenia to ok.
U mnie głównie na dole domu zbiera się pełno kurzu, brudu szczególnie latem jak wychodzimy na ogródek... 😬 Plus pies przynosi ze trzy kilo piachu dziennie.
A to młoda wleci z piaskowcy bo siku 🙄
Więc on sobie tam wciąga brudki, a ja leżę 😂😂
Dla mnie inwestycja warta każdej złotówki (choćby tylko miała być na kilka miesięcy) 😄😄 -
Hejka!
@Zimozielona, tulaski 🫂
@elektro, kolejny krok, super 💪 Czekamy na wyniki!
@Zaczarowan, @Pati, mocno przytulam, to są bardzo trudne emocje 🫂🫂🫂 Oczywiście, głupia, wlazłam na wątek... Gdzie jest nasz grupowy młotek? Dziewczyny, chciałam powiedzieć, że tylko spokój nas uratuje.
@Prezesoowa, Ciebie również mocno przytulam 🫂🫂🫂 Wyobrażam sobie, jak li to musi być dla Was trudny czas... Wysyłam mnóstwo siły 😘 Ja, ale to oczywiście ja, olałabym na ten moment pracę - widać, że jesteś bardzo sumiennym pracownikiem, więc ja pewno nikt Cię nie zwolni. A teraz musisz skupić się na swoim zdrowiu psychicznym. Przykro mi z powodu sytuacji z tatą...To musi być tak cholernie trudne... Nie wiedziałam, że klinika się wypięła, w głowie się nie mieści po prostu...
@Vienka, no rzeczywiście lekarka jakaś mocno zakręcona... Tabletki w ciemno, możecie się starać, a może jednak nie możecie... Chyba warto pomyśleć o kimś innym. Ale super, że udało się znaleźć terapeutkę ♥️
@Lavenda, ja też widzę kreskę, czekamy na betę ✊🥰 Bądź dobrej myśli!Prezesoowa, Pati2804, Vienna lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Czy właśnie wydałam 450 zł na suple? Oczywiście 😎
Miały być w tym miesiącu Airpodsy, w zamian mamy mandat, suple i ginekologa 😂💰
W ogóle mam jakąś czarna serię ostatnio - przez przypadek wyprałam czarne pranie z chlorem (nie pytajcie jak…), więc wszystkie ciuchy musiałam farbować, potem spaliłam czajnik tak, że aż korki wywaliło, ja się już boję czegokolwiek dotykać w domu 😂notsobadd, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Moje pieniążki tez ostatnio bardzo topnieją… 🫠
Wczoraj zamówiłam ten pakiet z test DNA, jeszcze moment i będę domawiać suple bo się kończą, a gdzie tu jeszcze najbliższe wizyty… ech… 🙄 -
Prezesoowa wrote:Rozumiem z tymi suplami... Ostatnio na swoje i starego wydałam prawie 700 zł i zrobiło mi się słabo. Co lepsze to w tym cyklu w ogóle się nie staraliśmy, no bo klimat nie nastraja.. Już postanowiłam, że z części zrezygnuję i zostawię tylko podstawy.
Powiem Ci, że taka czarna seria to zwiastuje coś mega dobrego - 🤞 🤞 🤞
Taaa, cykl bezowulacyjny i drożność 😂🫢 ale doceniam dobrą wróżbę 🤪
Domyślam się, że ostatnie o czym myślisz w tej chwili to starania. Ale dobrze, że trwasz przy supłach, nawet tych podstawowych, Twój organizm teraz potrzebuje wsparcia w każdej formie :*Prezesoowa lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Jaki odkurzacz zamówiłaś? Jeśli jakiś pionowy, bezprzewodowy to czekam na polecajkę, bo się czaję ale jakoś odkładam rozglądanie się w temacie 😂
notsobadd lubi tę wiadomość
-
Suzie wrote:Ja mam Samsunga i jest super ☺️
-
MummyYummy Ty zawsze jak coś napiszesz to aż się uśmiechnę 😁😘 o tak, potrzebny grupowy młotek od Prezesoowej 🙉!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2024, 20:02
Zaczarowan, elektro96, Prezesoowa, MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ehh.. znajomy temat xd ja w tym miesiącu na same wizyty odłożyłam 700 zł... a gdzie witaminy, badania krwi, jedzenie ,paliwo, nie wspominając że musiałabym powoli coś dla dziecka kupować..🤯 mąż jeszcze wymieniał opony bo musiał. Zbankrutujemy normalnie 🙈
To jest studnia bez dna… ja spisuje wszystkie staraczkowe wydatki, żeby Staremu przedstawiać ile to wszystko kosztuje i żeby mi czasem coś dorzucił $ 😂 bo generalnie to on mi się często dziwi, że ja marudzę, że nic praktycznie nie odkładam 🥲Pati2804, Prezesoowa, Dropsik lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Pati2804 wrote:MummyYummy Ty zawsze jak coś napiszesz to aż się uśmiechnę 😁😘 o tak, potrzebny grupowy młotek od Prezesoowej 🙉!
Tak, ten młotek 🔨🔨 też mnie rozbawił 🤭Pati2804, MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Polecam namoczyć mu od mopa tą szmatkę i dopiero ją założyć na sprzęt, wtedy jeździ z mokrą i lepiej myje. I do tego środek do mycia Blue Star, kilka kropelek do pojemnika.
Moczę przed myciem, bo tak mam w instrukcji ale o Blue Star nie słyszałam 🤔 dziękuję, zaraz sobie sprawdzę 🤗 -
notsobadd wrote:To jest studnia bez dna… ja spisuje wszystkie staraczkowe wydatki, żeby Staremu przedstawiać ile to wszystko kosztuje i żeby mi czasem coś dorzucił $ 😂 bo generalnie to on mi się często dziwi, że ja marudzę, że nic praktycznie nie odkładam 🥲
-
Pati2804 wrote:Ja też nic nie odkładam, za to mój mąż... To złotówa i odkłada 😅🙈 i ciężko coś wysępić z oszczędności xd
o, nie. Najgorzej 😂 niby dobrze, bo chłop rozważny i przygotowany na każdy wydatek, ale… 😂🙈Pati2804 lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻