Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzie wrote:Trudno mi powiem, czekam na rozwój sytuacji, niedługo powinno się wyjaśnić
Suzie a jak się czujesz na lekach? Masz jakieś rewolucje czy spokojniutko?"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Suzie a jak się czujesz na lekach? Masz jakieś rewolucje czy spokojniutko?
W poniedziałek przez moment mi jeździło w jelitach, ale nie trwało to długo i nawet nie wiem czy to od leków. A tak to czuję się dobrze, nic mi nie dolega 😁Prezesoowa, Pati2804, Gregorka, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
No to świetnie ☺️😘 Czasem ktoś nas nastraszy, a potem się to okazuje guzik prawda, bo każdy ma inny organizm. Oby się wszystko pięknie u Ciebie uregulowało ☺️
Suzie, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Hej!
Wczoraj dostałam takich dreszczy że tragedia. Zaczęłam się tak telepać że ledwo pod kocem wytrzymałam. Dziś lekko kluje gardło.
Powtórzyłam facelle i cień dalej tam jest, i bardziej różowy.
Idę robić pinka. Trochę czuję się zmieszana..MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Zimozielona mocne kciuki, chciałabym żebyś po tylu oszukancach wreszcie mogła się cieszyć! 🍀
Suzie, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Zaczarowan, Pati2804, Speranza :) lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Podziałaliśmy zanim do Was napisałam, weszłam do domu jak burza, szybki prysznic ze starym i wykorzystałam go jeszcze w łazience 😂
Żeby się gad nie zdążył zorientować, że to TEN dzień i mi się nie zestresował znowu 😝 A na koniec i tak mi powiedział, że on sobie policzył że to jakoś teraz będzie wypadać. Niedobrze, zaczyna ogarniać 🫢
Dzięki dziewczyny za dobre słowa i oficjalnie przepraszam swój prawy jajnik (@Speranza 🤪), niech teraz robi robotę 😂
Super, że podziałane 😎🔥🔥
To teraz wszystkie trzymamy kciuki aby zadziała się magia 🤞😄
notsobadd, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Paima wrote:Super, że podziałane 😎🔥🔥
To teraz wszystkie trzymamy kciuki aby zadziała się magia 🤞😄
Wczoraj zapomniałam się do Ciebie odnieść - widziałam wieści. Super, że wszystko okej ☺️
Czyli córcia wygrała i będzie siostrzyczka prawdopodobnie? Ale będzie radość 🤪💋Paima, Speranza :) lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Hej dziewczyny! Dobrego dnia dla nas❤️
Śniły mi się takie straszne rzeczy… picie alkoholu, walka na noże (o tyle dobrze, że wygrałam). Ciąża jest pięknym okresem, ale te sny.. wzbudzają we mnie taki lęk i niepokój. Nawet nie chce ich interpretować, bo to sprawka hormonów.
Zimozielona widać piękne kreseczki 😘 Kciukasy za betę i proga! 😎
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Wczoraj zapomniałam się do Ciebie odnieść - widziałam wieści. Super, że wszystko okej ☺️
Czyli córcia wygrała i będzie siostrzyczka prawdopodobnie? Ale będzie radość 🤪💋
Tak, zdecydowanie będzie miała radochę 🤭
Ale jeszcze poczekam do prenatalnych zanim dam jej pewność 🤭😄Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dzień dobry
@Zimozielona - trzymam kciuki!!!
Czeka nas dzień odświeżania
U mnie ciężka noc, nie mogłam spać. Zasnęłam o 4.30 i przyśniło mi się, że jakiś ptak siedział u mamy na szafie i nasrał mi na głowęwiele więcej mi się nie śniło, bo o 6 już dzwonił tata gdzie jestem jak trzeba go pakować, bo on ma dziś iść do domu, więc znowu będzie jazda... Mam już tego dosłownie dość, a dziś jeszcze będę z nim sama, bo mama ma sporo spraw do załatwienia. Boże, dej mi siły
O matko, ale noc za Tobą…
Przesyłam przede wszystkim dużo cierpliwości, bo jak dostaniesz za dużo siły to jeszcze komuś krzywdę zrobisz 🤪Prezesoowa, Speranza :), elektro96, MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Paima wrote:Tak, zdecydowanie będzie miała radochę 🤭
Ale jeszcze poczekam do prenatalnych zanim dam jej pewność 🤭😄
Będziecie królowymi różu 😅🎀Paima, Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Czekamy dzisiaj na wyniki bety i proga Zimozielonej 🤞🤞
Notsobad, mówiłam, że martwimy się najbardziej rzeczami, które nie mają miejsca. Brawo dla jajnika🔥🤣
Prezesowa, Zaczarowana, Vienna, ale sny 🤯😁 Ja nad ranem miałam erotyczny co mi się praktycznie nie zdarza 🤣notsobadd, Prezesoowa, Zaczarowan, Vienna, Speranza :), elektro96, Pati2804, Katsue, MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość