co robic...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale to nie moze dzialac na zasadzie "nie biore". Jesi nie decydujesz sie na ten, to idziesz po inny do rodzinnego, albo po 18. Zapalenie jajnika nie minie samo. To masz jak w banku. A jak tego nie wyleczysz to sobie narobisz klopotow. Zadna fasolka sie nie zechce zagniezdzic w chorym organizmie. A zdrowy jajnik Ci potrzebny jak nic innego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:27
-
Ketoprofen to nie jest antybiotyk tylko lek przeciwzapalny. Moim zdaniem, jest wskazanie i nalezy go brac. Chyba wlasnie to mialam w czopkach. Stan zapalny w organizmie dla potencjalnej fasolki jest gorszy niz 5 dni leczenia lekiem przeciwzapalnym.
Na no-spie tez jest napisane, ze nie nalezy jej brac w ciazy, a jest gl lekiem przeciwskurczowym podawanym w ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:53
-
Nie wiem. Minely 4 lata. Nie wiem, w ktorej fazie cyklu to mialam. Pamietam, ze bol sie nasilal i ze leki szybko przyniosly ulge. Popatrzylam na ten drugi lek. Ma spectrum antybakteryjne. Moze nie byl mily i szczegolnie gadatliwy lekarz, ale do leczenia wie jak podejsc. Mozesz zrobic bete w pn, ale nie oszukujmy sie organizm wie kiedy jest dobry czas na ciaze, a kiedy nie. Stan zapalny narzadow kobiecych sprzyjajacy nie jest...
-
To nie jest wykluczone, ale wysoka tempka ze sporym prawdopodobienstwem jest wynikiem stanu zapalnego. Mozesz zrobic bete w pn bedziesz wiedziala. Powinna juz cos pokazac w razie czego. Jesli wyszlaby dodatnia to znow skonsultujesz leki z lekarzem czy nalezy dalej brac czy nie, czy cos zmienic samo na pewno nie minie.
-
dziewczynki ja tak z inym tematem ale nie daje mi on spokoju, może któras z was tak miała albo coś na ten temat słyszała. wczoraj powinnam dostać @ - nie dostałam,dzisiaj rano myślałam że dostałam @ ale było tylko kilka plamek krwi przez cały dzień nic nie było nawet plamki a teraz znów zaczęło się tak jakby okres. nigdy wcześniej tak nie małam zawsze jak dostawałam @ to tak normalnie obficie i tak się zastanawiam co to może być?anuska1.2
-