CYKL rozpoczęty 15 kwietnia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze a jednak. Myślałam ze będą u kogoś zielone kropeczki. Ja zaczęłam 9 więc sie dopisuje. Choć w tym cyklu robie sobie przerwę od mierzenia obserwacji i notowania bo mnie to wszystko nakręca za bardzo i zaczynam wariować troche przez to. Więc mam luz:-) ale będę pisać co i jak. Pozdrawiam was wszystkie dziewczynki
trzymam kciuki. Niech nam statystyki sie podniosą w tym cyklu
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agawa wrote:Anutka jak reagujesz na clo? przyjmowałam to 2 cykle ale mi nie pomogły. Poza tym brzuch mnie bolał okropnie, chodziłam jak balon
Lenka nie załamuj sie teraz napewno sie uda. Maj będzie dla nas zielonyna Bromergon reagowalam dobrze więc nadziej na dobre samopoczucie pokładam i w clo
dobrze, że to tylko 5 dni, najbardziej obawiam się torbieli
-
Mnie brzuch bolał po tych 5 dniach jak odstawiłam juz. Powiem szczerze ze chyba oczekiwałam troche cudu po tych tabletkach
miały wzmocnić owulacje tak gin mówił. Moze i wzmocniły ale cudu nie bylo. Więc zrezygnowałam z tabsow i próbuje naturalnie
Anutka lubi tę wiadomość
-
agawa wrote:Mnie brzuch bolał po tych 5 dniach jak odstawiłam juz. Powiem szczerze ze chyba oczekiwałam troche cudu po tych tabletkach
miały wzmocnić owulacje tak gin mówił. Moze i wzmocniły ale cudu nie bylo. Więc zrezygnowałam z tabsow i próbuje naturalnie
agawa lubi tę wiadomość