Cykl z 13 lutego
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie testuje do terminu@ ale mam cichą nadzieję ze nie nadejdzie ta wredota... Kurcze fajnie by bylo gdyby którejś z naszej grupy sie udało jakieś przeczucia? Ja staram sie nie wsłuchiwać w swoje ciało. Nie chce nic sobie wkręcać objawów różnych itp. No cóż pora spać. Jutro trza do roboty wstać rano..
Nelka oby nie przyszła @ ja mam dostać rzekomo we wtorek. Ehh. -
tu sie watek rozwija a ja bylam nieobecna , dzis ostania tabletka progesteronu...ponoc po odstawiniu potrzeba 3 dni na dostanie @ ...juz sie boje...bo nie mam zadnych objawow, ani na okres ani na ciaze..dziwnie jakos zwlaszcza, ze mi cycki rozrywalo i macica szalala a teraz cicho jak makiem zasial, sama nie wiem o myslec...no nic do czwartku testowac nie bede
-
Zizia nowy cykl nowe nadzieje:) ja czuję ze jutro też przyjdzie ta pierońska @ także jestem z Tobą. Another i co przylazła do ciebie też?? Ale co tam głowa do góry przyszła wiosna więc u nas się też zazieleni :)ciekawe czy komuś z tego wątku sie uda ? trzymam kciukasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 19:08
-
nick nieaktualny
-
agawa wrote:Zizia nowy cykl nowe nadzieje:) ja czuję ze jutro też przyjdzie ta pierońska @ także jestem z Tobą. Another i co przylazła do ciebie też?? Ale co tam głowa do góry przyszła wiosna więc u nas się też zazieleni :)ciekawe czy komuś z tego wątku sie uda ? trzymam kciukasy"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:u mnie do dupy temp ale mała nadzieja jest
kciukam za cb