Cykl z 13 lutego
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Próbuje się nie nakręcać : ) ale jak człowiek chce to ma wszystkie objawy i wogóle.Ciekawe czy te ziółka pomogą bo wierze ze dzięki nim coś się ruszył bo do tej pory moje cykle były płaskie zero skoku.Co prawda dziś robiłam test i negatyw ale może za wcześnie?Cykle miałam zawsze 27-28 dniowe ale ten się wydłuża.Według wykresu owu miałam w 20 dc a dziś jest 11 dpo.Myślicie ze jest jeszcze nadzieja?Testy niby wykrywają 6 dniową ciąze a robiłam rano.
-
6 dniową ciąże ale najpierw musi dojść do zapłodnienia, potem do zagnieżdżenia, niektórym kobietkom dopiero kilka dni po spodziewanej @ wychodzily, takze spokojnie kochana nadzieja zawsze jest! ja tez nią zyję, mierzę tempke prowadzę wykres choć malo sie na nim znam i doszukuje sama nie wiem czego:D
-
Evik wrote:6 dniową ciąże ale najpierw musi dojść do zapłodnienia, potem do zagnieżdżenia, niektórym kobietkom dopiero kilka dni po spodziewanej @ wychodzily, takze spokojnie kochana nadzieja zawsze jest! ja tez nią zyję, mierzę tempke prowadzę wykres choć malo sie na nim znam i doszukuje sama nie wiem czego:D
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
O to dokładnie jak ja a ile jesteś po owu? kiedy masz zamiar testować?No to czekam dalej.Jak poleciałam do apteki bo byłam akurat w innym mieście to sobie 4 od razu kupiłam i zrobię 2gi w pon albo jutro jak nie wytrzymam.Wariatka ze mnie : )
-
nick nieaktualny