Cykl z 13 lutego
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:pierwsze dni fatalne, zawroty głowy, mdłoci... później kilka dni spokoju i ostatnie dni to znowu mdłości, zawroty głowy, sennosć, zmećzenie czyli zestaw skutków ubocznych...
Dokładnie jak było u mnie, tyle że ja nie wytrzymałam długo z tymi skutkami ubocznymi i przerzuciłam się na norprolak. Skutkow ubocznych zero i dobre rezultaty leczenia. Po kilku miesiacach wrocilam jednak do bromergonu, bo norprolak nie jest niestety refundowany. Na szczescie organizm sie przyzwyczaił i teraz z bromkiem jest ok. Powodzenia w kuracji!Anutka lubi tę wiadomość
Nelka -
Nelka wrote:Dokładnie jak było u mnie, tyle że ja nie wytrzymałam długo z tymi skutkami ubocznymi i przerzuciłam się na norprolak. Skutkow ubocznych zero i dobre rezultaty leczenia. Po kilku miesiacach wrocilam jednak do bromergonu, bo norprolak nie jest niestety refundowany. Na szczescie organizm sie przyzwyczaił i teraz z bromkiem jest ok. Powodzenia w kuracji!
Nelka lubi tę wiadomość
-
Nelka wrote:Dziewczyny, u mnie też lipa. Tempka spada, brzuch boli, więc bez szans. Trzymacjie się i nie poddajemy się. Walczymy w kolejnym cyklu!
iwcia77 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Anutka wrote:a dlaczego masz częściowy wykres ??? bez wyznaczenia owu i wszystkich dni ???
Anutka lubi tę wiadomość
-
Another wrote:U mnie też spadła, myślałam, że wczoraj dostanę, a dzisiaj do góry wariatka poszła. Może jutro spadnie i mnie dosłownie "krew zaleje"
Pięknie idzie do góry! Trzymam kciuki, żeby trend rosnący się utrzymał aż do zielonej kropeczki:)
Anutka lubi tę wiadomość
Nelka -
no jak tak dalej pojdzie to zamiast zbiorowej ciazy bedzie zbiorowe sepuku..
jutro chyba polece swiece zapalic do Bazyliki sw Antoniego w Padwie, za was wszystkie, potem zahacze o jakis meczet i synagoge ( bo moze ktoras innego wyznania) i bede blagac i blagac o masowe zaciazenie..Another, Anutka, Nelka, agawa lubią tę wiadomość
-
Nelka wrote:Pięknie idzie do góry! Trzymam kciuki, żeby trend rosnący się utrzymał aż do zielonej kropeczki:)
Za to kto wie co będzie w następnym...Nelka lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no jak tak dalej pojdzie to zamiast zbiorowej ciazy bedzie zbiorowe sepuku..
jutro chyba polece swiece zapalic do Bazyliki sw Antoniego w Padwie, za was wszystkie, potem zahacze o jakis meczet i synagoge ( bo moze ktoras innego wyznania) i bede blagac i blagac o masowe zaciazenie..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Another wrote:Dziękuję, ale szans raczej nie ma No chyba, że jakiś cud :p Sądząc po testach wczorajszym i przedwczorajszym, to w tym miesiącu cudu nie będzie
Za to kto wie co będzie w następnym... -
Anutka wrote:będziemy się kulać, bo z brzuchami ciążko na kolanach
Anutka wrote:za wcześnie... 9 dpo nie wyjdie, najlepiej i najpewniej jest 16 dpoAnutka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Tyle że ja jestem pewna, że owulkę miałam koło 23-24 lutego. Wtedy nie mierzyłam jeszcze temp, więc nie mam pewności. U gina 5 marca było już spore ciałko żółte, więc raczej nie realne, żeby owu była dzień przed wizytą
ja testuje 16 dpo... chociaz pewnie @ będzie szybciejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:08
-
Anutka wrote:o wiesz jak się z organizmami dzieje... chociaż 12 dpo powtórz
ja testuje 16 dpo... chociaz pewnie @ będzie szybciej"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Ja już nie testuję, bo się nakręcam, a mój chłop źle reaguje na łzy Poczekam cierpliwie na @
ja z reguły dostaję @ przed dniem testowania więc nie ma jak testowacWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:17