Cykl z 15 marca
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:iwcia jak sluzu nie masz to wiesiolek albo ten zel conceive plus on wzmaga ruchliwosc plemnikow i imituje sluz;)
tylko , jak ja znajde wiesiolka we wloszech...jutro ide do zielarskiego i dam mu nazwe lacinska i niech sie zastanawia o co babie chodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja stosuje w kapsułkach nie jest to jakieś drogie tu ok 20 zł za 60 kapsow. Biorę 3-4 dziennie czyli ok 1500 mg olejku. I musze powiedzieć ze jest ogromna różnica dosłownie od 9 dnia juz jest potop śluzu ale bierze sie go do owulacji bo moze powodować mikroskurcze macicy. Mi to pomaga i jak iwcia znalazłas???
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też sobie kupiłam wiesiołka Oeparol, promocja była akurat w markecie za 60 szt 16 zł, wziełam dziś trochę późno, bo dzis 11dc no ale z tydzień pobiorę, bo u mnie owulacja dopiero ok 20 dc. Jestem ciekawa czy coś da, bo na razie sucho mam. Myślę o tym czy czasem dla mojego M nie dawac tego wiesiłka, bo czytałam że też mężczyzni powinni przyjmowac
-
lenka123321 wrote:ja pije ziola o. sroki biore castagnus, biore mg z b6 11 dc i sucho. mysle nad tym wiesiolkiem