czekam na dzidzie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe tez sie usmialam jak to przeczytalam, popieram co napisalas Kochana zakrecona lubie te Twoje wypowiedzi bez owijania bawelny dla mnie tez bylo dziwne ze dziewczyna ma dwojke dzieci to jeszcze sie stara o nastepne. W glowie mi sie to nie miesci. Moja znajoma tez urodzila dwoje dzieci w mlodym wieku, wychowuje je razem z mama, teraz chodza do przedszkola a ona sama pracuje, ojciec dzieci nie przyznaje sie do nich..
Dżejzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no jak by mi zabrali dzieci to bym chyba na głowie stawała żeby do mnie wróciły ... znalezienie pracy to podstawa na pewno, a nie tylko wiara że facet mnie utrzyma zwłaszcza taki którego zna się ledwo 10 miesięcy
w ogóle dziwne myślenie zabrali mi dzieci to se "zrobie" noweZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość
-
Zawsze można sobie poradzić jak tylko się chce Wyjebka to wyjebka co tu duzo mówić , własnie tak to jest jak rodzice wychowają swoje dziecko w patologi bo na bank tak było ... zachowanie nawet ich świadczy o tym ... to później taka patola jebie sie na potęge , krzywdzi coraz to kolejne dzieci bardziej i dziwią się , że ludzie mają takie zdanie o nich Ja się nie przejmuje tekstami tej dwójki " dorosłych , zapracowanych polonistów " tylko śmieszą mnie i zarazem współczuje im głupoty . Matka natura mozgiem ich nie obdarzyła
Dżejzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Tez staram sie kontrolowac.
Oj chyba sie bede o to modlic
I jeszcze wielkie zdziwienie, że nastolatki, które nie chcą dziecka tak szybko zachodzą ;/ Aż się poryczałam ze złości ;/ -
Dobrze powiedziane, dwoje dzieci juz nie moze odebrac to zrobie nowe i placze ze nie moze zajsc... nie rozumie jak tak mozna postepowac, zero ambicji by cos osiagnac w przyszlosci np. Wyksztalcenia by pozniej znalezc dobra prace i utrzymac te dzieci. Ehh....
Dżejzi, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jesli by miala byc u nich patologia, to moze i dobrze ze zabrali, moze uda sie tym dzieciom znalezc prawdziwy dom.. szkoda mi te dzieci co sa w domach dziecka, tymczasowych,opiekunczych, ktore nie moga znalezc.
Dżejzi lubi tę wiadomość