czekam na dzidzie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo tak Chciała bym tym dzieciom pomóc, ale nie bardzo jest jak Jak miałam 18-19 lat to zapisałam się do wolontariatu i chodziłam do domu dziecka, bawiłam się z dzieciakami, czytałam im, uczyłam piosenek, a teraz nie mam siły patrzeć, jak te same dzieci tam dorastają. Raz jedna dziewczynka zapytała czy może iść ze mną do domu, nie wiedziałam co jej powiedzieć, ale załatwiłam z opieką, że była u mnie na weekend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O to super ze zalatwilas, troche odmiennosci, ja na praktykach zajmowalam sie dziecmi po starsze osoby jako terapeuta zajeciowy. Dzieci bardzo sie przywiazuja do osob. Nie zapomne tych chwil.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w wieku 18 lat do LO chodziłam i uczyłam się , żeby zapewnic swojemu dziecku w przyszłości jakiś but dzięki mojemu wykształceniu ... tak się zdarzyło , że mieszkam w UK i nawet się z tego ciesze bo bede mogła więcej mojemu dziecku dać niż w Polsce ...
Tak o ile to nie znów tak cała Ikusia masz racje Landryneczko ... Lepiej fakt , że dziecko zabierają od takiej patoli co pewnie na kase tylko liczy i dlatego o kolejne się stara ;-/ szkoda ich ale może przyjdzie taka para , która stworzy im prawdziwy ciepły dom zabierając je z domu dziecka .Dżejzi lubi tę wiadomość
-
Bylam tez niania kilka lat dlatego wlasnie usmiechu na buzi dobrze dziewczyny ide spac bo mi dzis ovu cos muli, nie wiem czemu. Buziaki do jutra
Dżejzi, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc Werka Ja byłam opiekunką 8 miesięcznej dziewczynki i 2,5 letniego chłopca ale to dorywczo jak wpadłam do PL bo miałam troche problemów ze zdrowiem a przy okazji sobie zarobiłam chociaż nie musiałam , z samych nudów a dzieci tak cudowne , że ciężko było się rozstawać
Dżejzi, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Dobranoc Werka Ja byłam opiekunką 8 miesięcznej dziewczynki i 2,5 letniego chłopca ale to dorywczo jak wpadłam do PL bo miałam troche problemów ze zdrowiem a przy okazji sobie zarobiłam chociaż nie musiałam , z samych nudów a dzieci tak cudowne , że ciężko było się rozstawać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny