czekam na dzidzie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O rety dziewczyny wczoraj odpisałam tej Klaudii tutaj na 1 stronie a potem czytałam co piszecie do str4 a dzisiaj zaglądam wow 10 stron i tak myślałam że zacznie się kłótnia dlatego nie komentowałam co da laska wypisuje bo mi się ciśnienie podnosiło i miałam wrażenie że w ogóle ta cała jej historia to jedna wielka ściema bo nie rozumiem jak ona strasznie pragnie dziecka a ma już 2 i o nie nie walczy tylko myśli jak to 3 zrobić no w ogóle chyba wiecie o co mi chodzi bo każda z Was była wkurzona co ona wypisuje eh dobrze że się zmyła stąd a ja też błędy popełniam ale jak czytałam jej teksty to aż mnie oczy bolały no i co do wieku to ja też mam prawie 27 i nie mam ani jednego maluszka eh pozdrawiam
Dżejzi lubi tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
Ja odrazu po przeczytaniu jej historii skojarzyłam ją z Ikusią lub dziubaskiem jak kto woli ale nie komentowałam tego bo nie byłam pewna czy to ona lub osoba tego samego pokroju. Ale jednak pierwsze wrażenie mnie nie zmyliło, historia taka dziwna, że aż w oczy razi;/
Dżejzi, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Dokładnie jej historia tak razi w oczy i gadanie jak bardzo chce miec nastepne dziecko jak ma juz dwojke, nie chce sie wogole jej wspierać.
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie dziewczyny laska strasznie dziwna chyba jej się strasznie nudzi a ja na 1 stronie tak ją próbowałam pocieszyć .... potem już wolałam nie komentować
Dżejzi lubi tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
nick nieaktualny
-
ja najpierw przeczytałam pamietnik, a pozniej ten wątek.. jej historia mnie zszokowała i zdziwiła że tak szybko sie poddała by walczyc o swoje dzieci. Szkoda słów.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale co by nie mówić o klaudii, czy jak jej tam, to wątek rozkręciła
Nie wiem czemu, nie miałam dostępu do jej pamiętnika, kiedy Wy tu już pisałyście o tej dwójce dzieci. Ale może to i lepiej, strata czasu..
Miłego dnia:)********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...