WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czekam na dzidzie
Odpowiedz

czekam na dzidzie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia - ale każde Twoje dziecko jest tak samo Twoje i tak samo ważne. Jeśli chcesz zapewnić dobrobyt dziecku, to zacznij od tych, które już masz.
    Piszesz, że byłaś w ośrodku wychowawczym - rozumiem, że to ogranicza zaufanie domu dziecka czy sądu, ale naprawdę z każdej sytuacji jest wyjście i zawsze można udowodnić, że sprawy uległy zmianie - tylko trzeba się postarać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwiesz mi ze sie starała robiłam naprawde wszystko i zawsze zamiast robic krok doprzodu to robiłam w tył. naprawde ten temat jast dla mnie ciezk mozemy go zminic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z doświadczenia wiem, że po "mowie" sąd i inne okręgi prawa mają zmienne zdanie na temat wychowanki. Wylądowałaś w ośrodku aby się zmienić, jest to udokumentowane, prowadzili z tobą zajęcia z resocjalizacji, miałaś prywatny plan działan. Jeżeli chciałaś się zmienić, to się zmieniłaś i w papierach jest uwieczniony twój postęp. A o dzieci z domu dziecka i rodziny zastępczej, nie powinnaś mieć trudno, bo jesteś biologiczną matką i jesteś pełnoletnia. Sąd musi ci dać szansę wykazania się czy jesteś dobrą czy nie.

asiorekk, Sigma lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie marnuje i dobrzewie co robie i nikt nie powinien mnie oceniac jak nie pozna mojej sytuacji zyciowej zajerestrowałam siena tej stronie bo myslałam ze mi to pomoze a nie ze ludzie bedąmni oceniac nie znając mnie a to ze w przeciągu 9 miesięcy stac mnie na dziecko to jest wyłącznie moja sprawa i tagrze to czy muj mąż bedzie miał długo tą prace a skoro ty jestes o rok odemnie starsza to poco piszesz ze sobie zycie zmarnuje jak sam chcesz miec dziecko i prosze nie piszczie do mnie z tematm o moich dzieciach bo ten temat jest dla mnie bardzo delikatmy i nie mam ochoty na ten temat rozmawiac wiec byłabym wdzięczna jak byśmy skonczyły o nim rozmawiac dziekuje

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co dziewczynko Ja powiem Ci tak ,wróć do szkoły bo w tym wieku powinnaś się jeszcze uczyć , masz pustke totalną w głowie ... okej zdarzyło Ci się , zaszłas w ciąże w wieku 16 lat , wielu dziewczyną się zdarza ciąza w tym wieku w tych czasach ale jak dziewczyno byś była mądra to od tego typa byś spierdoliła już dawno tym bardziej jak Cię w ciazy bił a nie robia sobie z nim drugie dziecko ... jeszczew tym wieku gdzie ledwo co dopiero się urodziło pierwsze . Nie pieprz głupot , że od tak zabrali Ci dzieci bo byłaś dla nich smarkulą 16 sto letnią ktora w ciąze zaszła ...
    Okej powiedzmy , że masz sobie męża , który 19 lat ma co mnie śmieszy troche bo małóżeństwo dwóch gówniarzy to jest dosłownie wybaczcie inne Panie ale takie moje zdanie ...;) decydujesz się na dziecko 3 w Twojej młodocianej karierze matczynej haha ... z facetem z którym nie jestes nawet rok czasu , wy dopiero sie poznajecie tak na prawde ... a jak zajdziesz w ciaze i on straci robote nie bedziecie mieli za co dziecka utrzymać i bedzie zle w domu zabiorą Wam kolejne maleństwo i co poznasz kolejnego typa i kolejne machniesz ? bo na siłe chcesz stworzyć rodzine ? szkoda , że poprzednim swoim dziecią nie starałaś sie tak stworzyć domu . Weź dziewczynko ledwo co z pieluch wyrosłaś a za seks się wziełaś ... paranoja jakas . Wróc do szkoły i naucz sie pisać bo z ortografią u Ciebie licho a nie siedzisz tutaj i pierdolisz głupoty do kobiet , które na prawde się staraja zajsc w ciąże bo mają problemy a nie tak jak Ty jebicho robisz dzieci na potęge a później wyjebka . Żegnam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 21:56

Rudziutka7, Aska87, Angie1212, werni, kajulka, Dżejzi, Blondik, Czarnula87, momo1009, asiorekk lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    guwniazem to ty jestes wpierdalasz sie w zdanie a niewiesz oco chodzi zajmij sie swojim zyciem a nie moje chcesz poukładac huj cie to obchodzi sz kim gdzie i jak to robie nieznasz mnie to nie oceniaj niewiem po jakiego grzyba sie tu logowałaś skoro kurwa komntujesz wszystko nikt nie kaze ci tego czytac wiec odpierdol sie odemnie i mego zycia mam w dupie co o tym myslisz ja twojego zycia nie kometuje wiec ty mojego tez nie kometuj zajmij sie swoją dupą i swoją pizdą nara!!!

• Cranberry Ekspertka

Wysłany: 17 września 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy potrafie liczyć... ale mówisz ze z mężem jesteś od 10mcy a najmlodsze dziecko 9mcy?
    Czyli ze poznałaś go w 9mcu ciaży????
    Potem urodziłaś a on Cie tak kochał ze pozwolił Ci oddać Twoje dziecko do adopcji???

Dżejzi lubi tę wiadomość

c55fdqk3kdbgplqm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po urodzeniu mi zabiali

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia96 nie wydaje ci się, że przeginasz? ZakręconaOna ma rację i popieram jej zdanie. Ja mam 22 lata i wiem jak jest ciężko w życiu, mi i mężowi nie raz brakowało pieniędzy i dlatego nie decydowaliśmy się na potomstwo, teraz dostał lepiej płatną robotę, ja też w miarę możliwości dobrze zarabiam i nas teraz stać na dziecko. wiesz ile kosztują pieluchy, mleko, środki czystości i pięlęgnacyjne? tego nie dostaniesz za grosze na olx i nikt tego Ci nie da za darmo... Gdybyś naprawdę chciała dobrze dla dziecka to walczyła byś o swoje dzieciaki, które musiałaś oddać. Moja kuzynka też była w podobnej sytuacji zabrali jej dziecko jak miała 17 lat, ale odzyskała je po 2 latach walki o nie...

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty zakrecona pewnia sama sie pierdoliłas w wieku 13 lat. ja i może mam 19lat ale zapierdalam nadgodziny bo żone utrzymać a twój chłop ci pewnie przynosi 1500zł jako huj wie kto.a wątpie ze byś chciała utrzymywać dziecko z gwałtu bo byś o tym co chwil myślałą. to ty wróc do szkoły bo widze ze gówno wiesz o prawdziwy życiu jakie ono jest.i sie nie wpierdalaj w to co pisze tu moja żona bo pewnie sama masz 16lat a sie wymądrzas. sam twój link muwi o tb jaka jesteś zakrecona. zagnam

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżejzi jak ty masz 22lata to ja jestem zakonicą

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybuchnę śmiechem zaraz... regulamin czytaliście, że używacie wulgaryzmów i obrażacie innych? Niestety prawda w oczy kole i przed tym się nie obronicie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to witamy w zakonie :)

Isia93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba administrator wziął sprawę w swoje ręce ;/

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :) że się administrator połapał co tam pisze przy takiej ilości błędów ortograficznych :)

Dżejzi lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahahahaha nie no po prostu padłam i wstać nie mogę ;) Ci ludzie co to pisali mają ładnie nasrane w głowie haha ;D

Dżejzi lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wulgaryzmy były w miarę poprawnie napisane :P Nie mówię, bo sama wiele błędów popełniam (jestem dysortografikiem) ale przez ćwiczenia i czytanie staram się kontrolować błędy, a ona ich nadużywała masowo :D

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nasrane mają tylko szkoda że przez takich później niewinne dzieci cierpią...

ale dobrze się tak czasem pośmiać :) chociaż oczy bolały od czytania tylu byków :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 23:38

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    ahahahahaha nie no po prostu padłam i wstać nie mogę ;) Ci ludzie co to pisali mają ładnie nasrane w głowie haha ;D
    Nie dała sobie sama rady odeprzeć atak, to wezwała do pomocy "męża" :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak dla podtrzymania rozmowy z Nimi bo pewnie założą nowe konto sobie , żeby dalej popyskować to mam 21 lat :) narzeczonego i mieszkam w UK więc mój narzeczony zarabia tyle pieniedzy miesiecznie co , żeś chłopcze na oczy nie widział .:) Apropo uprawiania seksu to dokładnie swój pierwszy raz przeżyłam z chłopakiem tydzień po swoich 18 stych urodzinach także nie równajcie się ze mną , Polska patologio ;) Widzicie gubicie się sami we własnych zeznaniach hahaha Twoja " żonka " pisze , że dzieci jej zabrali a Ty mówisz , że oddała bo dziecko z gwałtu hahaha komedia na Ovu moje Panie się zaczeła . Ja szkołe swoją skończyłam i wykształcenie posiadam w porównaniu do Was ;) szkoła moi drodzy szkoła bo polszczyzną nie grzeszycie . Powinnaś sobie jajowody podwiązać , żebyś kurcze nie mogła dzieci nigdy mieć ;) bo patologia straszna z Was hahaha . Pozdrawiam ozięble ;)

Dżejzi lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ