czekam na dzidzie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia, ale warunki na dziecko to nie tylko łóżeczko i ubranka...
Nie zrozum mnie źle - nie neguję Twoich planów bo Cię zwyczajnie nie znam i sytuacji też nie.
Czasem po prostu lepiej chwilkę zaczekaćMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie mogłam ich zatrzymac bo byłam nie pełnoletnia i poszły do adopcji a mój były partner nie mugł tez ich zatrzymac bo był kompletnie nie odpowiedzialny w sumie 24 teras ma a zachowuje sie jak dziecko a w dodatku damski bokser w ciązy jak byłam to po śćianach latałam i kanapach chodziłam regularnie z siniakami ale ta chistoria z nim jest juz zamknieta nie jestem juz z tym nie powiem jak bym go nazwała teraz jestem z nowym partnerem i jest nam dobrze wreszcie mam taką miłość na jaką zasługuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To szybko rozpoczęliście starania o dziecko.
Przemyśleliście to dobrze? Nie oceniam Cię ani nie krytykuję chęci, nie zrozum tego źle;)
Pytam z troski, czy na pewno jesteście na to gotowi?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.