czekam na dzidzie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Niestety troszkę pobieżnie przeleciałam przez wątek z braku czasu, ale dwie sprawy chciałam poruszyć...
Przede wszystkim dziewczyny starajcie się nie myśleć o tym, że byle nastolatka raz pójdzie w tango i od razu w ciąży, a my staramy się miesiącami (latami) i nic. O tych pierwszych przypadkach po prostu jest głośno, ale to nie znaczy, że to jakaś zasada i dzieje się tak za każdym razem. Ja tu na OF widzę sporo przypadków ciąż po jednym cyklu świadomych starań, próbujcie więc nie mieć żalu do losu o to, że sprzyja tym którym nawet na dziecku nie zależy, bo to powodzeniom na pewno nie służy . W końcu w totka też nie wygrywamy, a czasem ktoś jednak wygrywa
6 m-cy starań to naprawdę jeszcze nie jest długo, natomiast wpływ stresu na zdolność do poczęcia udowodniono naukowo . Najważniejsze to w takiej sytuacji porobić badania, żeby wykluczyć powody, które i po 5 latach beztroskiego seksu nie dadzą upragnionej dzidzi. Poza tym Klaudia nie wiem w jakim jesteś wieku, ale jeśli jest on ukryty w nicku jako rok urodzenia, to naprawdę duuuuużo szans przed Wami
A co do czucia się "jak wyrzutek" pod wpływem widoku jednaj kreski na teście, ja dużo lepiej czuję sie nie robiąc testów. Ten widok też źle na mnie działa i szczerze wolę chodzić do WC i sprawdzać czy jest @ czy nie. Bo zawsze @ to jednak potwierdzenie, ze nawet jesli nie ma ciąży to i tak poza tym jest ok. A na test zawsze przyjdzie czas . Jesli jednak @ się spóźnia, a testy wciąż masz ujemne, najlepiej będzie jak się zgłosisz do lekarza.
Powodzenia!Dżejzi, Isia93, asiorekk, Nieukowa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny