Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
cachaarel wrote:Moja temperatura już mnie wykańcza. Dziś spadek z 36,6 na 36,2.. A już miałam nadzieję na wyższą.
Witaj w klubie kochana. Mnie wykańcza moja tempka i długość cyklu a najgorsze jest to, że cały czas mam nadzieję na zielony finał
Fiona trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 08:25
-
nick nieaktualny
-
Kochana mowie nie ale w życiu tak bywa że jak się nie chce to przychodzi e nie porę jak mija koleżanka nie chciała nigdy dziecka na złość mężowi a zrobiła przerwę w tabletkach bo brała 2 lata non stop i pyk juz 9 tydzień a ja zrobiłam przerwę e tabletkach anty bo mi gin kazał bo będzie mi zmieniał i tak wolę sprawdzać temp bo owulacja wcześniej występuje po anty
-
nick nieaktualny
-
Najjulka wrote:No to chyba jestem jestem pierwszym bąbelkiem beta 565
To ja będę pierwszą gratulującą i zarażającą się
Obyś miała spokojne, wręcz nudne 9 miesięcy, a potem zdrowego bobasaZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Kochana mowie nie ale w życiu tak bywa że jak się nie chce to przychodzi e nie porę jak mija koleżanka nie chciała nigdy dziecka na złość mężowi a zrobiła przerwę w tabletkach bo brała 2 lata non stop i pyk juz 9 tydzień a ja zrobiłam przerwę e tabletkach anty bo mi gin kazał bo będzie mi zmieniał i tak wolę sprawdzać temp bo owulacja wcześniej występuje po anty
-
Najjulka wrote:No to chyba jestem jestem pierwszym bąbelkiem beta 565
invimed Wrocław
09.2016 - I IUI -
I procedura IVF
09.02.2017 r - transfer 2 zarodków
21.02.2017 r. beta HCG - 363,70 mIU/ml.
23.02.2017 r. beta HCG - 835,70 mIU/ml
10.03.2017 r. - USG - biję jedno serduszko