Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuzanna i Niulka gratuluje Wam!!!!
U mnie wciaz @ nie przyszla... Nie wiem, moze jednak faktycznie owu sie przesunela i jestem dopiero w 12dpo ? Ale to plamienie i temperatura raczej nie napawają entuzjazmem...Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Zuz_anna wrote:No szczerze mówiąc dzisiaj już jakoś z 16 moczu, bo od rana siuram jak szalona...
Jeszcze jutro chcę zrobić progesteron, luteina mi nic nie sfałszuje jeśli wezmę tylko wieczorem i jutro rano?orientujecie się?
wg mnie leć jutro na betę i po tym bierz lutkę jak wyjdzie, ewentualnie rano zrób test i jak wyjdzie lepiej to bierz
tak czy tak są kreski, więc gratki się już należąZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
kate55 wrote:Zuzanna, a pokazesz swoj wykres ?
nie ma tam czego oglądać, bo ja w tym cyklu odpuściłam mierzenie temperatur. Robiłam tylko testy owu. No i w dzień przypuszczalnej owu był śluz rozciągliwy i mega ból jajnika, ale taki mega mega.
Od tego cyklu biorę inofolic/inofem.
Muszę zadzwonić jednak do gin z tą luteiną i zapytać, czy brać inofem. -
Udostępniłam.
Oczywiście z rana lecę na betę.
Mega się boję, bo na początku kwietnia były cienie na testach (też różnych firm, w sumie bledsze niż teraz,chociaż z porannego moczu), a potem beta 4. I krwawienie. Byłam wtedy u ginki i orzekła ciążę biochemiczną. Dlatego teraz ostrożna jestem... -
nick nieaktualnyZuz_anna będzie dobrze!
I w ogóle podziwiam Was jak piszecie, że już jesteście po becie a wyniki będą jutro. W moim mieście wyniki są po kilku godzinach (jeśli chodzi o laboratoria przy przychodniach np o 7 oddajesz a o 15 są wyniki - przynajmniej tam gdzie chodzę na badania ) a w szpitalu gdzie robiłam sobie bete w zeszłym roku wyniki były po 1 czy 2h niezależnie o której się oddawało krew -
O rany jakie dobre wiadomości , gratulacje dziewczyny
Ja panikuję, bo mam tylko testy z allegro i tak czytam, ze czesto sa do dupy, no ale na tej mojej zagranicznej wsi nie ma szans zebym kupiła "normalny" Dopiero w sobotę mogę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd47c3f3405c.jpg
Takie bladziochy mi wychodzaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 15:18
Jagah, JennyXS, kate55, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Justaw wrote:O rany jakie dobre wiadomości , gratulacje dziewczyny
Ja panikuję, bo mam tylko testy z allegro i tak czytam, ze czesto sa do dupy, no ale na tej mojej zagranicznej wsi nie ma szans zebym kupiła "normalny" Dopiero w sobotę mogę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd47c3f3405c.jpg
jest kreska!
a robiłaś jeszcze drugi z tej samej firmy?bo rozumiem,że żadnej innej nie masz?Justaw lubi tę wiadomość
-
Zuz_anna wrote:jest kreska!
a robiłaś jeszcze drugi z tej samej firmy?bo rozumiem,że żadnej innej nie masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 15:20
-
Rotenkopf wrote:Zuz_anna będzie dobrze!
I w ogóle podziwiam Was jak piszecie, że już jesteście po becie a wyniki będą jutro. W moim mieście wyniki są po kilku godzinach (jeśli chodzi o laboratoria przy przychodniach np o 7 oddajesz a o 15 są wyniki - przynajmniej tam gdzie chodzę na badania ) a w szpitalu gdzie robiłam sobie bete w zeszłym roku wyniki były po 1 czy 2h niezależnie o której się oddawało krew
Ja jestem za granica. Pytalam w roznych miejscach i we wszystkich niestety wyniki na drugi dzien. Trzeba cierpliwie czekac, bo nie ma innego wyjscia[/url]