X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Bąbelki
Odpowiedz

Czerwcowe Bąbelki

Oceń ten wątek:
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 18:28

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    dziewczyny gratuluję i zazdroszczę! oczywiście bardzo pozytywnie;)
    Zuzanna pytałaś o fałszowanie progesteronu luteiną. Mój gin mówi żeby badać progesteron po 10 a najlepiej po 12 gpdzinach od wzięcia luteiny. np. o 18 wieczorem brać luteiną a o 8 rano iśc na krew.

ooo dzięki, czyli dzisiaj wieczorem zaaplikuję,ale jutro rano pominę. Wezmę koło południa.

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurczę, chwilkę mnie nie było a tu już pierwsze zafasolkowane! Gratuluję! Oby pozytywna passa towarzyszyła całemu czerwcowi!

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzanna tyle testow nie moze sie mylic :) <3

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gdzie na opakowaniu pisze jaka to czułość ? i rozumiem, że przy liczbie 10 będzie bardziej czuły na hormon ?

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co.. Przestałam wierzyć tym testom owulacyjnym. Bo wychodzi ze mi pekly pęcherzyki z wczoraj na dzisiaj. A testy tego nie pokazują bo w sobotę i niedzielę jedna kreska. Wczoraj lekko druga i dzisiaj tez lekko druga ale to wg instrukcji nadal negatywna.. Wiec jak dla mnie testy są do niczego i może przez to dziadostwo nue trafiliśmy w termin.. Sama już jestem ciekawa czy się udało...aaaaaa nie mogę się nakręcac kurcze..

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Justaw Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    A wiecie co.. Przestałam wierzyć tym testom owulacyjnym. Bo wychodzi ze mi pekly pęcherzyki z wczoraj na dzisiaj. A testy tego nie pokazują bo w sobotę i niedzielę jedna kreska. Wczoraj lekko druga i dzisiaj tez lekko druga ale to wg instrukcji nadal negatywna.. Wiec jak dla mnie testy są do niczego i może przez to dziadostwo nue trafiliśmy w termin.. Sama już jestem ciekawa czy się udało...aaaaaa nie mogę się nakręcac kurcze..
    Ja nie wierze w nie już kompletnie... W tym cyklu mi nie pokazały owulacji I(2 kreska nigdy nie była tak mocna jak ta testowa), a robiłam je 2 razy dziennie ;) Teraz mi wychodza ;) Jak już zobaczyłam 2 kreski na ciazowym hehe.

atdcuay3ldmph2xy.png
    l22n6iyevmb0dg7d.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Dziewczyny, gdzie na opakowaniu pisze jaka to czułość ? i rozumiem, że przy liczbie 10 będzie bardziej czuły na hormon ?

Powinno pisać na ulotce zaraz na początku

• Justaw Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Ja mam allegrowe i 10 i 25. Niby 10 to wieksza czułosc, ale ja mam wyrazniejsze kreski na tych 25 ;) Jak nie jest nic napisane to test jest raczej 25

atdcuay3ldmph2xy.png
    l22n6iyevmb0dg7d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez owulacyjnym nie wierze szkoda na nie kasy, najlepszy jest monit:)

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:

Często nic nie pisze.

Ja robiłam wczoraj z porannego sika bobo test strumieniowy, niby pisze,że czułość 10 ale ani cienia cienia.

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:

Lej na te testy i temperatury. Kochajcie się mimo to.
    Ja się tak nakręcałam, teraz bardziej wyluzowałam (choć testy robiłam,z ciekawości jak zawsze).

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak mnie bolą jajniki i podbrzusze, że oszaleje. Nie mogę z łóżka wstać :( a łazienkę odwiedzam co 15 min z zegarkiem w ręku. 5dpo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 22:34

• Larisa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja też bym chciała do Was dołączyć. 3 cykl starań można powiedzieć. Chciałabym żeby czerwiec był szczęsliwy! Powodzenia wszystkim i gratuluje tym co już zobaczyły 2 kreski.

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, gratulacje dziewczyny! 3 bąbelki a tu dopiero 2 czerwca! Piję wasze zdrowie :)

cachaarel, trochę wcześnie na objawy ciążowe, ja bym szła do lekarza. Może masz zapalenie pęcherza albo coś :/

Landryneczka lubi tę wiadomość

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czerwiec zaczal sie znakomicie;)gratuluje pierwszym,oby tak dalej i jak najwiecej fasolek;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 04:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dost@ jeszcze sie zalapie na koniec czerwca;*

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie jeszcze nic pewnego, jak pisałam.

Test z porannego moczu taki, jak wczoraj wieczorem, a powinien wyjść ciemniejszy:(
    Wczoraj wieczorem jak aplikowałam luteinę to na aplikatorze była taka różowawa wydzielina, w sumie nic nie poszło do teraz "na zewnątrz",ale już mam złe myśli. Po tej ciąży biochemicznej.
    No nic, beta i wszystko się okaże...

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego czerwcowego babelka nie bedzie :( Zegnam sie z Wami i zycze powodzenia wszystkim testujacym.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje fasolek pierwszym czerwcówkom :)

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ