Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgadzam się, że testy owu są mało wiarygodne. U mnie ból owu zaczął się w środę, test pozytywny od czwartku przez kolejne 3 dni,a lekarz w piątek rano po usg powiedział ze jestem juz po,wiec środowy powinien być pozytywny,sobotni powinien wyjść negatywny a u mnie druga krecha najbardziej wybarwiona. Z racji tego,że jest to nasz pierwszy cykl i podeszlismy do niego na próbę "a może się uda",a ja nie mierze tempki, mam cykle nieregularne,testy stały się dla mnie podstawa wiedzy ale widzę ze z tymi testami to jak z rosyjska ruletka...Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Zuzanna, ja też mam dziś mieszane uczucia test dzis jakos sie nie do końca wybarwił, no ale na paskowym coś niby więcej widać niz wczoraj, eeeh, najpierw stres przed testem, teraz stresy po testach heh
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2acc9c794ef2.jpg -
Gratuluję dziewczynom, którym już się udało i oby tak dalej, bo widzę że dobrze zaczynamy
U mnie nadal brak @ i nie wiem o co chodzi, bo objawy na nią mam prawie od tygodnia...
e-ness wrote:
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
kate55 wrote:Abra ja tez wciaz nie dostalam @ ... Dzis kupie jeszcze jeden test.
No ja mam zapas, ale allegrowych, ale nie liczę na żaden cud
A Ty jutro robisz?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Jutro rano zrobie, bo jesli owulacja faktycznie sie przesunela, to jutro bedzie 14 dpo.
Kurcze jesli jednak ta @ ma przyjsc, to nirch sie pospieszy, bo mi cykl wydluzaPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:Kurcze jesli jednak ta @ ma przyjsc, to nirch sie pospieszy, bo mi cykl wydluza
lepiej niech nie przychodzi i wydłuży do 9 miesięcyZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
e-ness wrote:Abra, wygrać w totka to nic w porównaniu do szczęścia jakie mnie spotkało...
zdradzisz więcej szczegółów? Bo albo ja jestem ciemna jakaś (bardzo to możliwe ) albo Ty tajemniczaZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:w taki razie ja też ciemna jestem
ufff - chociaż nie jestem samamotylek1909 lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Mordeczka wrote:ABRA Nie miałam gdzie odpisać więc napiszę ci tutaj Idę dzisiaj do lekarza
Ale planujesz zwolnienie dalej ciągnąć?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Mordeczka wrote:Tak chociaż do wizyty później już raczej od gina będę brać
A czym się zajmujesz jeśli mogę wiedzieć, że od początku jesteś na zwolnieniu?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...