Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, proszę o poradę w sprawie mierzenia temperatury. Zazwyczaj mierzę o 7:30, sporadycznie o 7, kiedy córka obudzi się wcześniej i przydrepta do sypialni Ale pojawił się problem, bo zmienili godziny pracy i trzy razy w tyg. wracam koło 4 nad ranem do domu, i teraz moje wątpliwości w sprawie temperatury: czy w takich chwilach, powinnam nastawić budzik dalej na 7:30 i notować wyniki po niespełna 3h snu? Czy wtedy te wyniki nie zakłócą mi wykresu? Kilka razy w tym tyg. mierzyłam temperaturę po nocnych zmianach i krótkim śnie, i była b.wysoka, w moim przypadku podchodzące już pod skoki owulacyjne, i tym samym owulacja wyskoczyła na wykresie już w 12dc. Jak doliczę FL - 11 dni, to 23 dni cyklu to jakoś krótko. Co myślicie?
Widzę, że pojawiają się już czerwcowego Bąbelki, fajnie i gratulacje
-
cachaarel wrote:Dziewczyny, jestem w 5dpo i byłam teraz w wc i na papierze miała kilka czerwonych kropeczek . Myślicie, że to TO ? Od wczoraj mam bole w podbrzuszu. Dzisiaj doszly mdlosci w szczególności jezeli chodzi o słodycze (pracuje w cukierni )..
Może to być TO, ale na mdłości to zdecydowanie za wcześnie, także tym się nie sugeruj....
Ale trzymam kciukiZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Jagah kochana ja też pracuje na nocki i nie mierzę temperatury w te dni bo mi wychodzi cyrk na wykresie tylko że mi się zdarza jedna nocka w tygodniu, nieraz próbowałam po kilku godzinach snu ale mierzenie o godz 12 w południe jest bez sensu
cachaarel lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
november - no właśnie, a tutaj najbardziej rozchodzi się o ten dzień skoku, bo potem łatwo wyliczyć dzień @, to dużo upraszcza, i trochę mnie to zmartwiło. A jeszcze przychodzi mi do głowy pomysł, czy mogłabym codziennie mierzyć o 7/7:30 - a po takich nocnych zmianach, odliczać 4h od powrotu i wtedy zapisać wynik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:26
-
Najjulka wrote:No to chyba jestem jestem pierwszym bąbelkiem beta 565
Ja tez mam dziwna temp od 4dni zam caly czas 36.6 mogla by isc w gore ale zapwene nie pojdzie wiecie dziewczyny moze dlaczego mam czesto takie temp praktycznie zawsze jest rowna a potem okolo 10 11dpo spada do tej przed owu?To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
cachaarel wrote:Dziewczyny, jestem w 5dpo i byłam teraz w wc i na papierze miała kilka czerwonych kropeczek . Myślicie, że to TO ? Od wczoraj mam bole w podbrzuszu. Dzisiaj doszly mdlosci w szczególności jezeli chodzi o słodycze (pracuje w cukierni )..
Możliwe, choć niekoniecznie. Czytając różne wątki natykam się na dziewczyny, które miały "plamienie implantacyjne" a nie były w ciąży. Ot taki psikus. Więc do wszystkiego trzeba podchodzić ze spokojem, okaże się za kilka dni:) -
Przez Najjulkę, z tej zazdrości tak z głupa zrobiłam test. Godzina 13.15, chyba z 16 sik i to jeszcze po kawie...Prawie od razu na Pink teście druga kreska, ale jako,że ja jestem do niego nastawiona ostrożnie, to jeszcze Quixxx i to samo. Nawet na marnym Allegrowym wyszło, chociaż bledsze... Zawał...
Na żywo lepiej widać, zwłaszcza na Allegrowym http://naforum.zapodaj.net/496fc82e5a14.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 14:23
Jagah, Izoleccc lubią tę wiadomość