Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
pati87 wrote:u mnie jest 1 pozytywna rzecz z ostatniego czasu wczoraj z mezem zauwazylismy ze u mnie zmniejszyl sie cellulit i to znacznie
bo ja mimo wagi 51kg przy 164cm, to ostatnio mialam bardzo duzy cellulit najbardziej widoczny na udach na wewnetrznej stronie i z tylu i to z daleka widoczny
a teraz mam malo widoczny i to tylko z bliska a krem na cellulit uzywam caly czas ten sam
to chyba organizm mi sie oczyszcza po tabletkach anty bo nie biore od 2.04
Oj ja też na pigułkach miałam celulit, ale też przytyłam trochę i bardzo mi piersi urosły, ale dawna nie biorę, a nie schudłam niestety, mimo, że ograniczyłam słodkości, chipsów prawie nie tykam (a kiedyś wcinałam) i staram się nie podjadać wieczorem.
Niby może na ciuchach widzę lekką poprawę figury, ale na wadze ani deko mniejinaa lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Dziewczynki życzę powodzenia i trzymam kciuki za wszystkie testujące:* Bedzie dobrze
kredeczka91 i Anulk88k, Agnesia co u was ?
U mnie to:
Ale okazało się że owu była w 20dc więc dziś 9dpo. test nie jest z pierwszego moczuLandryneczka, basiulkaa_89, zonaboba, inaa, Jagah, coffee lubią tę wiadomość
-
Agnesia wrote:
No ewidentnie pozytyw - gratuluję jako pierwsza
Spokojnej ciąży życzęZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:powtórze jutro rano bo boje się że test wadliwy. Jak @ nie będzie do wtorku to ide na bete rano
Tylko jutro zrób innej firmy test i czekamy na dobre wieściZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:W sumie co ma być to będzie. Umówiłam się do lekarza już na prowadzenie ciąży:) mam wizytę 16.06
No to nie próżnujesz
Ale wizytę zawsze można odwołać, a lepiej mieć już zarezerwowaną
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
widzę, że pozytywne testy mają te, które są wpisane na pierwszej stronie na końcu danego dnia? to mi odpowiada taki układ
edit:
oj, teraz widzę, że u littleladybird się nie sprawdziło.. czyli jednak niezbyt pewny ten system.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 16:20
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:widzę, że pozytywne testy mają te, które są wpisane na pierwszej stronie na końcu danego dnia? to mi odpowiada taki układ
edit:
oj, teraz widzę, że u littleladybird się nie sprawdziło.. czyli jednak niezbyt pewny ten system.Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam problem z tą tempką, bo ja ogólnie mam niską temperaturę ciała od małego w granicach 35.2-36. Teraz odkąd zaczęłam mierzyć tempkę to znaczących różnic nie ma ale zaczęłam też mierzyć w pochwie i np. dziś rano miałam pod pachą 36.5 a w pochwie 37,5. Nie wiem co o tym sądzić, doradźcie coś
-
cachaarel, nie ma znaczenia różnica między tym co pod pachą a tym co w pochwie. ważne, żebyś mierzyła cały cykl w tym samym miejscu (usta, pochwa lub odbyt) najlepiej o tej samej porze (dopuszczalne drobne odstępstwa) zawsze rano, przed wstaniem z łóżka - to ma być temperatura spoczynkowa, więc jak wstaniesz wyłączyć budzik albo przynieść termometr to po zawodach.
no i przy mierzeniu w ten sposób powinna się nakreślić pewna prawidłowość, mianowicie przed owulacją temperatury są niższe, po owulacji wyższe.
nie ma znaczenia, że czyjaś faza wyższych temperatur to zakres taki jak moja faza niższych (czyli np. 36,5-36,7).
ważne, żebyś zobaczyła jak wygląda to u Ciebie.
Flp 4,6-7