Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze ze duzo nas tu bedzie czekać na początek lipca 🥹🌸
Kompotlinka, Dawdler34, mommytobe, Nigri lubią tę wiadomość
👱♀️29👱♂️30+🐈+🐕
Początek starań 06.23 🥲
*prawy jajowód niedrożny
17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm
05.26 wracamy do gry 🤞
Czy ponownie stanie się CUD? 🥹
07.26 stał sie cud✨️
2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️
Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji

-
Dajesz mi nadzieję hahaemmac wrote:Ja jak byłam w biochemię na koniec kwietnia ( tydzien to twalo) to potrafilam wysadzić dzieci z auta i odejść a kluczyk w zapalonym aucie został. Ta mgła mózgowe to u mnie chyba pierwszy objaw 😀 poza tym jestem zawsze poukładana i nigdy nic nie zapomnimy 😀
Tzn ja ogólnie jestem roztrzepana (autyzm + adhd), ale jak rzeczy są na swoim miejscu to moje autystyczne supermoce się cieszą i zawsze widzę daną rzecz 😂
Jutro chyba wstrzymam się z testowaniem. Swoją drogą dzisiaj też miałam się wstrzymać i nawet jak szłam rano na siku to myślałam o tym, ale jak tylko usiadłam na desce to automatycznie sięgnęłam po kubeczek. Przypomniało mi się o tym że miałam nie testować jak już zanurzałam test w moczu 😂 także mgła na pełnej💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Madzialenka95 wrote:Dziewczyny mam wyniki bety - 119 🥰
Siedzę w pracy i trzęsą mi się ręce 😀 a z drugiej strony jakoś to do mnie nie dociera
Tak czy siak zostaje z Wami jako obserwator na wątek lipcowy i będę wszystkim kibicować
Gratulacje! 🥳
U mnie 9dc i coś zaczyna się dziać. Śluz się zmienia, zaczyna trochę kuć (niestety raz z jednej raz z drugiej strony 😅). Apka przewiduje owulację na 12/13dc ale czuję że może być wcześniej.
Temperatura na razie stabilna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca, 20:11
Tofuszka, Kompotlinka, MiśkaK lubią tę wiadomość
👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
starania od 02.2026 -
Dzięki dziewczyny, Brajanek rano wjechał, na szczęście później się uspokoił 🙏
Madzialenka95, tak się cieszę, że Ci się udało 😍
MiśkaK 🫂 na szczęście widzę pozytywny wakacyjny vibe na wątku, więc grunt ze świeżą głową w to wejść 😊
Gorzka, współczuję tej sytuacji
ja nie wiem, chyba łeb mu przegrzało. Mój dzisiaj też cięty jak brzytwa swoją drogą 🤮 Wszystko go irytowało.
Tofuszka, ciekawe co tam się dzieje w Twoim organizmie 🤗
Madzialenka95, MiśkaK lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Madzialenka95 wrote:Dziewczyny mam wyniki bety - 119 🥰
Siedzę w pracy i trzęsą mi się ręce 😀 a z drugiej strony jakoś to do mnie nie dociera
Tak czy siak zostaje z Wami jako obserwator na wątek lipcowy i będę wszystkim kibicować
Gratulacje 🤞🤞🥰
Ja idę jutro na wymazy MUCHA kupiłam ten pakiet urogenitalny z Alabu, bo pod koniec lipca chcę zrobić Sono HSG, miała któraś z Was to badanie? Czy to jest bolesne ? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca, 20:53
💃35 |🕺37 | 👶 5
Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
Obecnie powrót do starań od 05.2026
Diagnoza in progress... -
Ja widzę cieńGorzkax33333 wrote:Aplikacja przesunęła mi owulację i niby jestem 10 dni po, test fiacelle ledwo widoczny cień, test z allegro negatyw
https://zapodaj.net/plik-He9SenG22m
Fajnie jakbyś dodawała zdjęcie przez stronę podana na pierwszej stronie wątku bo wtedy można zdjęcie przybliżyć
Kompotlinka lubi tę wiadomość
Ona: 31
- hiperprolaktynemia - dostinex 1/4 tabletki na tydzień
- TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
On: 34
- morfologia 2%❗
- podwyższona agregacja❗
- koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
- ruch całkowity - 55% ✅
- ruch postępowy - 43%✅
- plemniki żywe - 80% ✅
Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez
Starania od 01.2026
26.06.2026 beta 25,68
29.06.2026 beta 119
01.07.2026 beta 485
15.07.2026 pierwsze USG -
Gorzkax33333 wrote:Aplikacja przesunęła mi owulację i niby jestem 10 dni po, test fiacelle ledwo widoczny cień, test z allegro negatyw
https://zapodaj.net/plik-He9SenG22m
Ja również widzę, trzymam kciuki! ☺️ wiem, że są różne opinie o testach z rosmanna, ale mi się sprawdziły - zarówno owulacyjne jak i ciążowe👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
Madzialenka, super wieści! ❤️
Gorzka, u mnie w udanym cyklu też był taki cień cienia na facelle
aż w aplikacji modyfikowałam zdjęcie czy coś bardziej widać xd trzymam kciuki!
U mnie koniec 🐒, więc ruszam pod koniec tygodnia z testami owu.👶🏻 29.07.2025, 53 cm, 3240g -