Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również czekam na Twoje testowanie Tofuszka! ❤️
Jestem ciekawa czy klątwa się kolejny raz sprawdzi.
Oczywiście trzymam mocno kciuki za Was wszystkie i za siebie też 😄Ona: 31
- hiperprolaktynemia - dostinex 1/4 tabletki na tydzień
- TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
On: 34
- morfologia 2%❗
- podwyższona agregacja❗
- koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
- ruch całkowity - 55% ✅
- ruch postępowy - 43%✅
- plemniki żywe - 80% ✅
Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez
Starania od 01.2026
26.06.2026 beta 25,68
29.06.2026 beta 119
01.07.2026 beta 485
15.07.2026 pierwsze USG -
Kompotlinko a ja niezmiennie czekam na to żeby klątwa w końcu Ciebie dorwała! Najwyższy czas 🤫
Planuję testować 2.07 ale mam zapas testów więc wiem jak to się skończy 😂
PS temperatura dziś wróciła do "normy" lutealnej, więc wczorajszy pomiar był raczej pojedynczym skokiem
Kompotlinka lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Gorzkax33333 wrote:9 dzień po owulacji, objawów brak, temperatura 37 🥲 zawsze miałam PMS a teraz nic
U mnie dziś 8 dpo i też praktycznie zero objawów. Tylko przez dwa dni po owulacji bolały mnie piersi, a teraz kompletnie nic. Temperatura za to trzyma się wysoko – dziś 37,08Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca, 09:57
-
U mnie też temperatura wysoko, 37 stopni ale nie czuje nic eh, kiedy testujesz?Aenu wrote:U mnie dziś 8 dpo i też praktycznie zero objawów. Tylko przez dwa dni po owulacji bolały mnie piersi, a teraz kompletnie nic. Temperatura za to trzyma się wysoko – dziś 37,08
-
Przytulam Cię! U mnie dokładnie tak samo z 🐒, ma być jutro. Mam nadzieję, że faktycznie lipiec będzie nasz ❤️mommytobe wrote:Ehhh 🫂
U mnie to samo.
Dzisiaj w dodatku tylko bym żarła 🙈 wściekła chodzę z nerwem jak osa… kłuje mnie sutek (pierwszy raz ever), wczoraj mnie bolało podbrzusze i lędźwie… widzę że z cyklu na cykl PMS gorszy 😕
29.06 powinna przyjść 🐒
I jedziemy z nowym cyklem Nikaaa ❤️ lipiec nasz 🙏
mommytobe lubi tę wiadomość
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Wczoraj było 13 do, vizir, vizir i rozczarowanie, bo byłam obstawiona lekami na każdym etapie cyklu... no cóż, pozostaje ostatni miesiąc starań później przerwa, możliwe że do nigdy
🥺2026 -
Przytulam mocno 🫂🫂emmac wrote:Wczoraj było 13 do, vizir, vizir i rozczarowanie, bo byłam obstawiona lekami na każdym etapie cyklu... no cóż, pozostaje ostatni miesiąc starań później przerwa, możliwe że do nigdy
👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
🌸 Aenu, 🌸Gorzka o której godzinie zwykle sprawdzacie bbt? Ja takich wysokich temperatur nie osiągam. Zawsze zastanawiałam się czy to po prostu "mój urok" czy coś nie tak (AI mówi że git) - jak mierzyłam koło 7 rano to miałam przed owu 36.2-4 a po owu 36.6-7 Teraz mierzę o 4-5 rano i przed owu miałam ~36.0 a teraz 36.35 ciekawe jak to działa
🌸emmac, przykro mi, tulę kochana💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Emmac, trzymam kciuki za kolejny/ostatni cykl starań 🙏
Madzialenka95, kciuki zaciśnięte ❤️33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Hej dziewczyny, u mnie slabe wiesci - dzisiaj dostalam miesiaczke. Niby sie spodziewalam ze sie nie uda w tym cyklu a i tak przeplakalam caly dzien wczoraj (staraczkowy mozg jest szalony).
W lipcowym cyklu moj maz wyjezdza akurat w czas kiedy mamy dni plodne wiec wrocimy do gry dopiero w sierpniu.🙋🏻♀️ '94 🙋🏻♂️ '91
09.2025 💔 10 tc
02.2026 💔 10 tc
🔎 Diagnostyka
APS (zespół antyfosfolipidowy) ✅
Trombofilia ✅
Kariotypy ✅
💊 Niedoczynność tarczycy leczona -
Ja mierzę zazwyczaj między 6:00 a 7:00. 😊 Przed owulacją mam najczęściej 36,4–36,5°C, a po owulacji praktycznie zawsze temperatura przekracza 37°C. Wydaje mi się, że to po prostu kwestia indywidualna – ważniejszy jest wyraźny skok i utrzymanie wyższych temperatur niż sama wartośćTofuszka wrote:🌸 Aenu, 🌸Gorzka o której godzinie zwykle sprawdzacie bbt? Ja takich wysokich temperatur nie osiągam. Zawsze zastanawiałam się czy to po prostu "mój urok" czy coś nie tak (AI mówi że git) - jak mierzyłam koło 7 rano to miałam przed owu 36.2-4 a po owu 36.6-7 Teraz mierzę o 4-5 rano i przed owu miałam ~36.0 a teraz 36.35 ciekawe jak to działa
🌸emmac, przykro mi, tulę kochana
Tofuszka, Nigri lubią tę wiadomość
-
Claramente ściskam 🫂
Ja wczoraj też sobie rano popłakałam, myślę że to normalna reakcja na rozczarowanie kiedy bardzo mocno czegoś chcemy.
Ale zaskoczył mnie mój mąż bo widać było po nim, że ruszyło go, że się nie udało. Do tej pory bardzo dobrze to ukrywał i starał się pozytywnie mnie nastawiać, a wczoraj jemu już chyba też się przelało.
Na początku starań chyba żadne z nas nawet nie myślało, że nie uda się przez 7 cykli. I nie wiadomo ile jeszcze przed nami 🤷♀️👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Madzialenka95 wrote:
Tak wyglądał mój pierwszy pozytyw jak ten na dole ❤️
Gratuluję 2 kreseczek
MALWI Tule mocno 🫶🫶🫶🫶🫶🫂🫂🫂🫂🫂 -
Bardzo mi przykro, mimo że dopiero co do nas zawitałaś. 🫂Claramente wrote:Hej dziewczyny, u mnie slabe wiesci - dzisiaj dostalam miesiaczke. Niby sie spodziewalam ze sie nie uda w tym cyklu a i tak przeplakalam caly dzien wczoraj (staraczkowy mozg jest szalony).
W lipcowym cyklu moj maz wyjezdza akurat w czas kiedy mamy dni plodne wiec wrocimy do gry dopiero w sierpniu.
Płacz jest bardzo potrzebny, aby upuścić ten żal i rozczarowanie.
Będziemy czekać na Ciebie w sierpniu. A najbliższy miesiąc możesz przeznaczyć na inne tematy, niż starania. Taki oddech też jest przydatny. 😉
Nigri lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Dziewczyny doczytam resztę wieczorem.
Najwidoczniej w przyszłym miesiącu będziecie musiały się użerać zemna jako prowadząca, w poniedzialek moze juz zaloze ten nowy wątek 😅
Madzialenka teraz ta kreska jest widoczna i na zdjęciu 😉
Kompotlinka, aaandzia, Aenu, Carlina, dzydzy, Tofuszka lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań