Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
xSophie, mój chętnie przyjmuje suplementy i nawet pyta się co bierze. A na płodność daję mu Fertistim dla mężczyzn do picia i jest ciekawy co z tego wyjdzie. Nawet poruszałam temat badania nasienia i zapytał się czy nie może od razu zrobić, ale powiedziałam mu, że przy tak wczesnych staraniach to nie ma sensu. Ale ma taki charakter, że wszystko chce na już xD
Andzia, ja tak samo, sikałabym za wcześnie i kilka razy dziennie najchętniej 😆 od jutra zaczynam.
xSophie, aaandzia lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Mam wrażenie że większość mężczyzn unika lekarzy i leków, to dla nich chyba jakaś sprawa honoru czy coś 😂
I fakt czasem jak klepną coś to jakby im się mózg na tą chwilę wyłączył całkowicie.
Za biele oraz wredne małpiszony tulę i dziewczyny nie poddawajcie się, czasami na szczęście trzeba poczekać ciut dużej. Więc jak już się uda to szczęście będzie kumulowane 😁
Madzialenka no ciemnieją myślę że już gratulacje mogę złożyć 😉
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Za to u mnie jak spuchły mi cycki gdy organizm zaczął świrować tak robią to dalej. Już mi że staników wychodzą, a bolą jak skurczybyk. Temperatura skacze jak pomylona, a mierzę ją zawsze po przebudzeniu. Generalnie już wiem że bez lekarza się nie obejcie i to na 100%, nie ma co liczyć że się uspokoi i sprawa wyjaśni sama z siebie 😂PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Łączę się w bólu, ja codziennie myślę że te cycki to już bardziej boleć nie mogą, ale następnego dnia zawsze zaskakują. W życiu mnie aż tak nie bolały do tego tak długo 😭Nigri wrote:Za to u mnie jak spuchły mi cycki gdy organizm zaczął świrować tak robią to dalej. Już mi że staników wychodzą, a bolą jak skurczybyk. Temperatura skacze jak pomylona, a mierzę ją zawsze po przebudzeniu. Generalnie już wiem że bez lekarza się nie obejcie i to na 100%, nie ma co liczyć że się uspokoi i sprawa wyjaśni sama z siebie 😂
Co do temperatury to może skakać przez temperaturę otoczenia, szczególnie że teraz takie upały
Nigri lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Jeszcze kciuki trzymamy kochana, może za 2 dni pojawi się cieńGorzkax33333 wrote:10 dni po i negatyw 🥲
https://zapodaj.net/plik-vCrtVPi1h1
Kompotlinka, Nigri lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
U mnie tez biało. Jednak to testowanie przed terminem okresu nie jest dla mnie 😅 niby podłamana ale jeszcze z nadzieją. Nie lubie tego uczucia.
Nigri lubi tę wiadomość
👱♀️29👱♂️30+🐈+🐕
Początek starań 06.23 🥲
*prawy jajowód niedrożny
17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm
05.26 wracamy do gry 🤞
Czy ponownie stanie się CUD? 🥹
07.26 stał sie cud✨️
2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️
Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji

-
🌸 Gorzka rozumiem. Może do tego listopada uda się organizm tak przygotować, że wtedy uda się w pierwszych cyklach starań. Ale wciąż mam kciuki zaciśnięte za ten cykl kochana, szansa jeszcze jest
🌸 Shaylen też już dziś siknęłam (9dpo) i też biało. Człowiek się naogląda pozytywnych testów z 7dpo i potem ma nadzieję 😅
Kompotlinka lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
10Gorzkax33333 wrote:A ile dni po jesteś?
👱♀️29👱♂️30+🐈+🐕
Początek starań 06.23 🥲
*prawy jajowód niedrożny
17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm
05.26 wracamy do gry 🤞
Czy ponownie stanie się CUD? 🥹
07.26 stał sie cud✨️
2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️
Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji

-
🌸 Madzialenka wygląda to naprawdę obiecująco! 😁🤞🤞
🌸 Gorzka 🌸 Shaylen Tulę za biele 🫂🫂, ale jeszcze jest bardzo wcześnie. 🤞🤞
🌸 Tofuszko jesteś szalona, ale rozumiem. 🤭 Też się naogladałam tych wczesnych cieni cienia i jest to kuszące. 🤣 Kciuki na pokładzie. 🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca, 08:04
Tofuszka lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Madzialenka95 wrote:AnaHope bardzo mi przykro i mam nadzieję że doczekacie swojego cudu. To na pewno bardzo trudna droga ale nigdy nie można tracić nadziei. Trzymam za Was mocno kciuki
Dziewczyny mój brajan jednak się uruchomił i zrobiłam przed chwilą kolejny test 🫣 chyba już nie mam wątpliwości bo testy na pewno nie jaśnieją ale jakoś to do mnie nie dociera

Pięknie widać 🍀 czekamy na betę🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Ja też się napatrzyłam na te wczesne testy xD
I ogólnie lubię się dopatrywać cieni.
Ja dzisiaj nasikałam dla sportu (vizir)- apka pokazuje, że ovu była 6 dni temu, ale ja myślę że dzień wcześniej, więc dzisiaj czysta ciekawość mnie zżarła 😆
Oprócz kremowego śluzu nic się nie dzieje. Wczoraj przespałam 4 godziny w ciągu dnia, zaczynając od 15:30, ale to przez zmianę ciśnienia atmosferycznego. Zawsze jak mam taką śpiączkę to patrzę na wykres i porównuję z poprzednim dniem i właśnie wykres pokazał bardzo duży spadek.33👱♀️ 34👨🦱
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
69 kg, 168 cm wzrostu -
Dziewczyny, jestem już po wizycie ❤️
Jest pęcherzyk ciążowy, pęcherzyk żółtkowy i zarodek. 🥹 Lekarz ocenił CRL na około 3–5 mm, ale na razie nie udało się jeszcze zobaczyć serduszka. Powiedział, że na tym etapie to jeszcze może być za wcześnie i przy takim CRL nie jest to nic niepokojącego. Teraz pozostaje cierpliwie poczekać na kolejną kontrolę. 🤞🍀
Kolejną wizytę mam 13 lipca. Mam ogromną nadzieję, że wtedy zobaczymy już pięknie bijące serduszko. Trzymajcie za nas kciuki. ❤️🥹
Przesyłam ciążowe wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca, 09:29
Skowronek, Madzialenka95, Kompotlinka, Tofuszka, Maalwii, monii00, xSmerfetkax, Nigri, Anna_30, aaandzia, xSophie, lusix, Waleria, Anabbit, MiśkaK, Dawdler34, Carlina lubią tę wiadomość
-
W pełni Cię rozumiem. Sama ostatnio doszłam do wniosku, że wolę dłużej trwać w stanie niepewności i małej nadziei, niż fundować sobie wcześniej stres i rozczarowanie. Bardzo nie lubię tych dni od negatywego testu do 🐒, bo dopóki nie przyjdzie 🐒, to brajan ciągle podpowiada głupoty... 🫣Aenu wrote:Melduję 9 dpo. 🫶 Test jeszcze leży w szufladzie, bo zwyczajnie boję się rozczarowania. Chyba potrzebuję jeszcze kilku dni, żeby się odważyć.
Nigri, Aenu lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Maltusia, dziękujemy za wiruski 😊 Rośnijcie zdrowo

Aenu, odczekaj jeszcze kilka dni 🙏 Mam nadzieję, że zamiast rozczarowania będzie radość 🥹
Ja to jestem taka głupia 😂 zrobiłam dzisiaj 2 testy ciążowe z porannego moczu - jeden facelle, drugi domowe laboratorium - negatywy. Największa czułość.
Następnie stwierdziłam, że przecież dziewczyny w wątkach pisały, że czasami testy LH mogą wychodzić pozytywne przy ciąży, a że mam testy LH dwóch różnych firm, to co użyłam tego moczu jeszcze do testów LH, oba wyraźnie pozytywne.
Ja nie wiem, zbankrutuję w Rossmannie. Przecież ja jeszcze dzisiaj co najmniej z 3 razy nasikam - mimo że to nie poranny mocz 😵💫 Na betę na razie nie będę szła, jeśli ciążowe negatywne. Co do testów LH to przy PCOS mogą wychodzić takie kwiatki.
33👱♀️ 34👨🦱
69 kg, 168 cm wzrostu