Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzerwcóweczki
1 - Betty Boop ,inezka
2 - aisza
3 - aja
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 -
7 - Gosiacu
8 -
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Lulu
11 -
12 -
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara
14 - Ania_84
15 -
16 -
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - la
20 - belldandy
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 -
28 -
29 -
30 - -
słoneczna 85 wrote:3 dzien. a le ja mam dlugie cykle 35-36 dni , ostatnio jak wiesz mi sie @ spoznila wiec cykl trwal 40.
Ale możliwe, ze bedziemy testowały w zblizonym czasie w takim razie -
nick nieaktualny
-
Hahahaha,Krokodylica,od razu padłam jak Twój post przeczytałam,że kupy nikt i nic nie ruszy
Pozdrawiam Wszystkie
ja jutro wyjeżdżam z synkiem na wczasy,szkoda,że z książkami,bo za chwilę sesja i teraz zaliczenia,ale może się odmóżdżę, gdy zmienię środowisko
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Brawurka a kiedy mozna zrobic ten estradiol? czy jak ja dzis mam 7 dzien cyklu to moge? Bo wczoraj mój neurolog mnie o to pytał, czy estradiol ok i pomyslalam, ze polece zrobic. czy to sie z krwi robi?? i czy moge dzis?MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Hej
to się robi z krwi,nie musi być naczczo.
Ja robiłam 2-3 dzień cyklu.A można zrobić pierwszy raz w 2-5 dniu cyklu.Potem 2-3-4 dni przed owulacją (w jednym z tych dni),a później 7 dni po owulacji. Takie są badania dla starających się/planujących ciążę.
Ale ogólnie na normach w laboratorium są podane różne fazy,lutealna itp.itd.Betty Boop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia 1988 jasne ze tak zapraszamy juz Cie wpisuje
Czerwcóweczki
1 - Betty Boop ,inezka
2 - aisza
3 - aja
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 -
7 - Gosiacu
8 - kasia 1988
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Lulu
11 -
12 -
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara
14 - Ania_84
15 -
16 -
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - la
20 - belldandy
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 -
28 -
29 -
30 - -
i jak tam nastroje?
w ostatnich dniach dowiedzialam sie chyba o 3 ciazach- dobija mnie to, widze ze mojego M tez zaczyna dobijac! chodzi smutny, widze ze bardzo by chcial a tu nic i nic-
moze powinnismy wyjechac na pare dni nad jeziorko jakies:)
ale jak tu jechac jak tak zimno..... nawet stopy nie zamocze!samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara
No dziewczynki w tym cyklu będę testować w doborowym towarzystwie.
Pamiętajcie w kupie siła, kupy nikt nie ruszy. :PPPKrokodylica lubi tę wiadomość
-
chcialabym zeby nam sie udalo chociaz w wakacje- poczekam ale zebym wiedziala ze sie uda
dzis bylam w przychodni to takie fajne bobaski chodzily:)
a co do temperatury na dworze- u nas chyba jakos 15 stopni- narazie sie nie zapowiada lepiej- ale dobrze ze nie pada dzis- bo to jeszcze bardziiej czlowiek sie przygnebia:) -
Taaa zjawiła sie jak tego nieszczesnego dupka odstwiłam nie było wiec biore podwójna dawke dupka znowu aby szybko wywołać @ bo nie chce czekac i ryzykować ze sie jeszcze do tego wszystkiego spóźni. A codziennie mi przestawia dzien owulki po wpisaniu rano temeratury nowej.
-
A u mnie pada i to dosyć konkretnie A mi się chce tylko spaaaać. A tutaj remont i nie chce mi się brać za sprzątanie bo jak pomyślę że jak mąż wróci to będzie to samo to aż mi słabo.
-
A ja wasnie zarezerwowalam dla siebie i męża wyjazd 4 dniowy do Bialki tatrzańkiej. Znalazlam wille ze slicznymi pokojami i juz sa nasze jedziemy w boze ciało i wracamy w niedziele. najbardziej przezywam, że psy musze zostawić ale mam nadzieje, ze moja mama da sobie rade-zabierze je na działke kto wie, moze juz pojedziemy z fasoląMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI