Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzerwcóweczki

1 - Betty Boop ,inezka
2 - aisza
3 - aja
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 -
7 - Gosiacu
8 -
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Lulu
11 -
12 -
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara
14 - Ania_84
15 -
16 -
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - la
20 - belldandy
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 -
28 -
29 -
30 - -
Nie dobrze, ze tak sie wydłużaja bo to zawsze mniej szans. Ale mój obecny cykl bedzie trwał jakies 50dni wiec czuje sie jak za starych czasów kiedy to podobno nie było przyczyn do regulowania @słoneczna 85 wrote:3 dzien. a le ja mam dlugie cykle 35-36 dni , ostatnio jak wiesz mi sie @ spoznila wiec cykl trwal 40.
Ale możliwe, ze bedziemy testowały w zblizonym czasie w takim razie
-
nick nieaktualny
-
Hahahaha,Krokodylica,od razu padłam jak Twój post przeczytałam,że kupy nikt i nic nie ruszy

Pozdrawiam Wszystkie
ja jutro wyjeżdżam z synkiem na wczasy,szkoda,że z książkami,bo za chwilę sesja i teraz zaliczenia,ale może się odmóżdżę, gdy zmienię środowisko
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Brawurka a kiedy mozna zrobic ten estradiol? czy jak ja dzis mam 7 dzien cyklu to moge? Bo wczoraj mój neurolog mnie o to pytał, czy estradiol ok i pomyslalam, ze polece zrobic. czy to sie z krwi robi?? i czy moge dzis?
MARCELINA 

11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI
-
Hej
to się robi z krwi,nie musi być naczczo.
Ja robiłam 2-3 dzień cyklu.A można zrobić pierwszy raz w 2-5 dniu cyklu.Potem 2-3-4 dni przed owulacją (w jednym z tych dni),a później 7 dni po owulacji. Takie są badania dla starających się/planujących ciążę.
Ale ogólnie na normach w laboratorium są podane różne fazy,lutealna itp.itd.
Betty Boop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia 1988 jasne ze tak zapraszamy juz Cie wpisuje

Czerwcóweczki
1 - Betty Boop ,inezka
2 - aisza
3 - aja
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 -
7 - Gosiacu
8 - kasia 1988
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Lulu
11 -
12 -
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara
14 - Ania_84
15 -
16 -
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - la
20 - belldandy
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 -
28 -
29 -
30 -
-
i jak tam nastroje?
w ostatnich dniach dowiedzialam sie chyba o 3 ciazach- dobija mnie to, widze ze mojego M tez zaczyna dobijac! chodzi smutny, widze ze bardzo by chcial a tu nic i nic-
moze powinnismy wyjechac na pare dni nad jeziorko jakies:)
ale jak tu jechac jak tak zimno.....
nawet stopy nie zamocze!
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie doborowe towarzystwo więc musi się udaćKrokodylica wrote:13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara
No dziewczynki w tym cyklu będę testować w doborowym towarzystwie.
Pamiętajcie w kupie siła, kupy nikt nie ruszy. :PPP
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
chcialabym zeby nam sie udalo chociaz w wakacje- poczekam ale zebym wiedziala ze sie uda
dzis bylam w przychodni to takie fajne bobaski chodzily:)
a co do temperatury na dworze- u nas chyba jakos 15 stopni- narazie sie nie zapowiada lepiej- ale dobrze ze nie pada dzis- bo to jeszcze bardziiej czlowiek sie przygnebia:) -
Taaa zjawiła sie jak tego nieszczesnego dupka odstwiłam
nie było wiec biore podwójna dawke dupka znowu aby szybko wywołać @ bo nie chce czekac i ryzykować ze sie jeszcze do tego wszystkiego spóźni. A codziennie mi przestawia dzien owulki po wpisaniu rano temeratury nowej.
-
A u mnie pada i to dosyć konkretnie
A mi się chce tylko spaaaać. A tutaj remont i nie chce mi się brać za sprzątanie bo jak pomyślę że jak mąż wróci to będzie to samo to aż mi słabo.
-
A ja wasnie zarezerwowalam dla siebie i męża wyjazd 4 dniowy do Bialki tatrzańkiej. Znalazlam wille ze slicznymi pokojami i juz sa nasze
jedziemy w boze ciało i wracamy w niedziele. najbardziej przezywam, że psy musze zostawić ale mam nadzieje, ze moja mama da sobie rade-zabierze je na działke
kto wie, moze juz pojedziemy z fasolą
MARCELINA 

11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI