Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja to głupia jestem ,oglądam serial PORODY z polsat caffe (nagrany) i zaryczałam się jak głupia ,są zawsze dwa i ten drugi super tacy fajni ludzie ,piękne to jest
i tak skóra do skóry na ok. 2godz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 12:48
czrnula 22, slodka100 lubią tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, liwi, Zajsonek
24 -
25 - Daisy
26 -
27 - Iwonaa11
28 - la, Pysiaaa21, julita, Bombelek87
29 - mizzelka, Neli
30 - merida17
w tym miesiącu jest ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 13:01
Ewa99, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziu nie zanudzilaś nas mamy podobne doswiadczenia i wiem ze 2 kreski na teście i beta rosnąca nic nie znaczy bynajmniej w moim przypadku ja kochana życze Ci zawsze bijącego serduszka na usg i zdrowej ciąży napewno Ci sie uda ja tez uważam że dobry gin to podstawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 12:56
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny witam sie jestem jyz zapisana dawno na 6 ale pistanowilam sie troche zintegrowac
Mam troche pracy wiec czesto sie nie udzielam przez to zawsze sie gdzies zgubie w watkach no ale wsparcie sie przyda w tych dniachjulita, czrnula 22, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaski sa fajne podobno mogloby sie nam poszczescic ale szczerze to nie wierze ze to moj cykl niby wszystko sie zgadza hormony mam super owulka potwierdzona ale szczescia brak chyba za bardzo pragne ale nie umiem jeszcze odpuscic I kolko sie zamyka a mexulek tez ok
czrnula 22 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Magdalena88: ja też pedagog tzn.skończyłam już jedne studia hodowla i żywienie zwierząt (moja życiowa pasja),a teraz zapragnęłam drugich,robię magistra z pedagogiki,ale z doradztwa zawodowego i personalnego,mam w planach prowadzenie szkoleń dla mam powracających na rynek pracy itp.
Wczoraj byłam na monitoringu,pęcherzyk 18 mm,więc działamy na całego
Piękne rysunki wybrałyście:a mi się najbardziej podoba bociek i ta pani w różowych ciuszkach w ciąży
Aha,i to właśnie ja też jestem do testowania 13 czerwca póki co jest nas aż 10 na ten dzień
podczytuję Was codziennie,a odzywam się rzadko,bo cóż raz,że sesja za chwilę,a dwa,że nie chcę się w tym cyklu już nakręcaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 13:06
czrnula 22, Kaśka lubią tę wiadomość