Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja chce mame z brzusiem i kokarda na głowie dla mnie to ona mozebyc łysa ja mam włosy ona wystarczy ze ma brzusio )))) ja wiem jest głosowanie wiec wybierajcie jak chcecie ja Cie porostu potem poprosze o mamcie spodobała mi sie od razu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 11:47
julita lubi tę wiadomość
-
zonaboba wrote:że tak powiem niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi !
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wyznaczanie-dni-plodnych-i-owulacji/ovufriend-zaznaczyl-owulacje-na-moim-wykresie-linia-przerywana-co-to-oznacza,66.htmlzonaboba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:ja chce mame z brzusiem i kokarda na głowie dla mnie to ona mozebyc łysa ja mam włosy ona wystarczy ze ma brzusio )))) ja wiem jest głosowanie wiec wybierajcie jak chcecie ja Cie porostu potem poprosze o mamcie spodobała mi sie od razu
i ja zrobię tak samoKasia * lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:izunia dlaczego musisz sie zastanwiac co z praca co sie stało ? przeciez zadowolona byłaś wracasz do miasta rodzinnego ?
-
nick nieaktualnyno rozumiem 60 kilometrów to sporo wiesz doppóki nie znajdziesz czegoś tu na sląsku to narazie ja miej ale szukac i rozglądac sie możesz lepeij miec kase nawet z tej pracy daleko no chyba że twój mąż wystarczająco zarobi izunia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 12:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny