Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mogę na chwile zmienić temat tylko tak na chwilkę dlaczego ovu wyznaczyło mi ovulację przerywaną linią i nie mam tych cyferek przy wzroście temp tak jak miałam kiedyś i Wy też macie ?? to jest mój 2 cykl z ovu więc jeszcze tego nie wiem co jest graneTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba wrote:mogę na chwile zmienić temat tylko tak na chwilkę dlaczego ovu wyznaczyło mi ovulację przerywaną linią i nie mam tych cyferek przy wzroście temp tak jak miałam kiedyś i Wy też macie ?? to jest mój 2 cykl z ovu więc jeszcze tego nie wiem co jest grane
pewnie chciał się przesunąć na śluz rozciągliwy. ja bym zamiast wodnistego zaznaczyla rozciągliwy i wykres bd pewniejszy bo skok temp masz idealny i owulka prawdopodobnie byla wedlug mnie jak BYK.
w 16 dc zaznacz rozciągliwy i powineien sie ustawićWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 11:24
zonaboba lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:tak tak, tam wszystko jest, tylko teraz trwa dyskusja jak urozmaicić listę.
choć dla mnie to za dużo tych groszków świecących i bym zostawila dwa na gorze i dwa na dole bo wali po oczach ale decyzja do was nalezy
dwa w zupełności wystarczą ale to też jest takie moje małe zdanie mnie jeszcze na liście nie ma bo nie chce zapeszyć bo gin powiedział że nie bd ovu w tym cyklu a może cud się stanieTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualnyzoanaboba jełsi masz przerywana linie przy dniu owulki tzn ze jest to prawdopodobny dzień owulacji tam amsz detektor płodnosci oile jeszcze Ci działa i wnim mjest jesli masz 3 czynnikin na tak to owu jest pewne jesli mniej to system owufriend zaznaczył Ci ze pwulka prawdopodbnie była ale nie na 100 %.dokadnie jak mizelcia mówi zmien sluz w dniu 16 na rozciagliwy i zatwierdzi Ci owulke ciagła linią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 11:30
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, liwi, Zajsonek
24 -
25 - Daisy
26 -
27 - Iwonaa11
28 - la, Pysiaaa21, julita, Bombelek87
29 - mizzelka
30 - merida17
w tym miesiącu jest ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 11:39
Kasia * lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:pewnie nie jest pewny czy na pewno owulka byla i zaznaczyl tak na próbę.
pewnie chciał się przesunąć na śluz rozciągliwy. ja bym zamiast wodnistego zaznaczyla rozciągliwy i wykres bd pewniejszy bo skok temp masz idealny i owulka prawdopodobnie byla wedlug mnie jak BYK.
w 16 dc zaznacz rozciągliwy i powineien sie ustawić
kochana nie chce się też sama oszukiwać z tym śluzem ale dziękuje za odp jak nic się nie zmieni za 2 dni to zaznaczę rozciągliwy żeby mi tam odliczałTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:kochana ja chcę przy moim nicu po teście pozytywnym bocianka bo mi się ta mama bez włosów nie podoba
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja kochane
U mnie tez nieciekawa pogoda
Wczoraj ostatecznie zrobilam liste 20 miejsc weselnych, potem bede tam robic jakies likwidacje
Kochane mam pytanie, czy ktora z Was robila badanie fragmentacja DNA plemników i test wiazania z hialuronianem? Bo my mamy to robic, maz chce isc we wtorek. Ciekawa jestem czy moze mialyscie z tym stycznosc. POtem poszperam na innych watkach też.Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:zoanaboba jełsi masz przerywana linie przy dniu owulki tzn ze jest to prawdopodobny dzień owulacji tam amsz detektor płodnosci oile jeszcze Ci działa i wnim mjest jesli masz 3 czynnikin na tak to owu jest pewne jesli mniej to system owufriend zaznaczył Ci ze pwulka prawdopodbnie była ale nie na 100 %.dokadnie jak mizelcia mówi zmien sluz w dniu 16 na rozciagliwy i zatwierdzi Ci owulke ciagła linią
mizzelka lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
zonaboba wrote:kochana nie chce się też sama oszukiwać z tym śluzem ale dziękuje za odp jak nic się nie zmieni za 2 dni to zaznaczę rozciągliwy żeby mi tam odliczał
-
nick nieaktualny