Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak jest duza torbiel i peknie no to zapalenie otrzewnej mozesz miec leżałam z dziewczyna na ginekologii której pękła dość duża torbiel boli to podobno bardzo bardzo w torbieli zbiera ci sie płyn jak peknie wyleje ci sie cala zawartosc do otrzewnej no i stan zapalny gotowy tylko szpital
czrnula 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja miałam kiedys jedna mała to pow mi lekarz ze poczekamy i sie wchłoneła teraz miałam druga tydzien temu ja gin wypatrzył niby nie była jakas potęzna dał mi antybiotyk w przyszłym tygodniu ide do gin niech zobaczy czy znikneła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 10:11
czrnula 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czerwcóweczki
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, liwi, Zajsonek
24 -
25 - Daisy
26 -
27 - Iwonaa11
28 - la, Pysiaaa21, julita, Bombelek87
29 - mizzelka
30 - merida17
w tym miesiącu jest ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 11:13
czrnula 22, samira, Kasia *, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymowiłas chyba Ty mizelcia nie pamietam dokładnie ze podobaja Ci sie jako emotki te żołte panie z brzusiami jako znaczniki dziewczyn w ciaży fajne sa ale nigdzie ich nie moge znalężć widzłam je na którymś forum zamaist serduszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 10:39
czrnula 22, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
może głosowanko które wybieramy? ten bociek w sumie też fajny heheh
trzeba zwrocic uwagę żeby ta lista zgrabnie wyglądała nie ma co takich dużych wstawiać więc jeżeli byście chciały np numer 1 to napiszcie, moze takie małe głosowanko się by przydało
ja jestem za bociankiem bo jest mały zgrabny i same widzicie ze przy cyferce nie jest kolosalny ale wasz wybór właśnie może byc i jedenWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 10:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny