Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja się witam ja też mam w sobote chrzciny ale idziemy tylko jako goście matko jak mnie brzuch boli i mdli mnie @ przyłaź już bo nie mogę jeszcze @ bede mieć na wyjedzie zarąbiście27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
czesc! wpiszcie mnie na piatek , 13 na testowanie:)
owulacja potwierdzona ok 2 dni temu wiec bede testowac:) chyba nas duzo bedzie w pt? ale stwioerdzilam ze 17-18 dzien to dobry czas, nie wczesniej;)
Pamietajcie- bez nakrecania:)Daisy lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:czesc! wpiszcie mnie na piatek , 13 na testowanie:)
owulacja potwierdzona ok 2 dni temu wiec bede testowac:) chyba nas duzo bedzie w pt? ale stwioerdzilam ze 17-18 dzien to dobry czas, nie wczesniej;)
Pamietajcie- bez nakrecania:)
słoneczna super, testujemy razem.
Jak już wcześniej pisałam trzymajmy się w kupie, kupy nikt nie ruszy.
Ktoś nam się chyba i tak wykruszył z piątku 13tego, bo wcześniej chyba byłam czwarta czy piąta w kolejce a teraz jestem już druga. Było by nas jeszcze więcej.czrnula 22 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:no to dobrze- pewnie jutro skoczy- zobacz na moj wykresik! dzis dopiero mi zaznaczylo na wykresie owu-
serduszkuj:)
No widzę też masz przed owulką lekki spadek tempki.
Zobaczymy co i jak będzie. Ale jestem dobrej myśli.
Lecę popracować.czrnula 22 lubi tę wiadomość
-
Czerwcóweczki
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 -
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, liwi, Zajsonek
24 -
25 - Daisy
26 -
27 - Iwonaa11
28 - la, Pysiaaa21, julita, Bombelek87
29 - mizzelka
30 - merida17
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 08:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto zajsonek jak masz torbiel albo mialas to idz do gina ja nie wiedziałąm o twojej torbieli może być zpowodu torbieli jeslija miałas bo bez torbieli to wlasnie skurczemoga byc i powodem jest hormon októrym Ci pisałam z torbielami niem ma żartów )))))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tez jak mialam torbielke to czulam skurcze ale straszne aż mnie mdliło po serduszkach teraz juz jest ok mam andzije ze sie wchłoneła bo nie czuje specjalnego bólu chociaz dzisaj jajnik rwał mnie jak oszalały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 09:45