Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś wrote:Ja mysle ciagle. I wydaje mi się że czy będę myśleć czy nie to i tak nic nie zmieni. Poczekam grzecznie. Choć tak mnie korci zeby zrobić testaaaa ale pewnie i tak nic nie wyjdzie. A może owulacyjny na próbę hehehe
ja bym poczekała mi wyszedł owulacyjny pozytywnie a ciążowy nie i @ przyszła
u niektórych kobiet poziom LH utrzymuje się do @ tak mi gin powiedziała -
owulacyjny do owulacji ( a mają tylko 60% wiarygodności jak to Julita podkreśliła kiedyś jak wrocila z kliniki)
a ciążowy do ciązy każdy ma swoje przeznaczenie, choć poziom LH i progesteronu jest chemicznie do siebie podobny.. różnie to bywa
ale to raczej mit ja nie uzywam tych owulacyjnych bo aby niepotrzebny stres dla mnie za nerwowa jestemZajsonek lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:owulacyjny do owulacji ( a mają tylko 60% wiarygodności jak to Julita podkreśliła kiedyś jak wrocila z kliniki)
a ciążowy do ciązy każdy ma swoje przeznaczenie, choć poziom LH i progesteronu jest chemicznie do siebie podobny.. różnie to bywa
ale to raczej mit ja nie uzywam tych owulacyjnych bo aby niepotrzebny stres dla mnie za nerwowa jestem
dokładnie -
mizzelka wrote:coś mi jajka jeżdżą, owulko przybywaj! jejku jak by bylo dobrze gdyby wczesniej sie pojawiła jakoś przeżyję te bole okolo owulacyjne
no ja mam dopiero 2dc jeszcze tyle dni przede mną ale wytrzymam
po @ idę do gin na kontrolę fazę lutealną miałam 9 dni, krótko. Ale się zastanawiam czy @ nie wywołał dupek, którego brałam na moją torbiel. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny