Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskok temperatury znaczy że owulacja juz była ale nie jednodniowy tylko kilka dni wyzszej temperatury świadczt że owulacja była ogołnie masz 2 fazy temperatur jedna faza nizszych przed owulacja druga faza wyzszych po owulacji
)))) nie musza to byc wysokie temperatury chodzi oskok nawet o kilka kresekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 21:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypo or..... wydziela sie oksytocyna hormon który wywołuje skurcze macicy .ten sam hormon pomoze Ci też podczas porodu )) nie martw się zajsonek nie martw sie nic ci nie dolega ale jesli to Ci nie daje spokoju to jak bedziesz u gina zapytaj go oto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 23:15
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:po or..... wydziela sie oksytocyna hormon który wywołuje skurcze macicy .ten sam hormon pomoze Ci też podczas porodu )) nie martw się zajsonek
tyle, że zdarzyło mi sie to dopiero/już drugi raz. Mam/miałam torbiel na jajniku byłam u gin na początku cyklu dała mi tabletki na wchłonięcie.. boje się -
Wklejam piękną listę 53 czerwcowych zafasolkowanych kobitek
Czerwcóweczki
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka,
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, liwi, Zajsonek
24 -
25 - Daisy
26 -
27 - Iwonaa11
28 - la, Pysiaaa21, julita, Bombelek87
29 - mizzelka
30 - merida17
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 13:09
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Czerwcóweczki Ale na lubelszczyźnie deszczowo. Cała noc padało. Lece niedlugo do salonu bo boje się czy mnie nie zalało przypadkiem. Zdarzało sie to kiedys. Oby nie bo chyba sie rozpłacze.
jakos nie moge sie dobudzić dzis, juz 2 kawke wciągam. Niech sie juz tydzien konczy bo jakas zmeczona jestem wszystkim. A w niedziele idziemy na chrzciny wiec bedzie fajna imprezka Mialam byc nawet matka chrzestna ale ksiądz sie nie zgodził bo mam slub cywilny. Wyzwał mnie od grzesznic i tyle. No cóz, nigdy nie pałałam miłościa do tej instytucji Tak czy inaczej na chrzcinach będę i pomiętoszę troszke junioramizzelka lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny