Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia * wrote:ja raz byłam u wróżki przed matura czy czasami nie widzi jakie temty beda na maturze i o dziwo powieidziała madra Kasia nauczyła się tylko tego co wróżka powiedziała i zdałam na 5 ,,tez nie chciało mi sie wierzyc ale jak usłyszłam jakie pytania czyta dyrektor to mi szczęka opadła i od tamtej pory wierze że cos w tym jest
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
lulu_ovufriend wrote:Bociek numer 4!!!
Nasturcja, dawaj czadu
A u mnie brak skoku a to już 16 dc... normalnie zawsze mam w 14 dc. W tym miesiącu od 1 do 14 dc brałam estrogen, potem powinien być skok i ja powinnam zacząć brać duphaston od 15 dc a tu nic... test owu pozytywny wyszed mi już w 13 dc... martwię się bardzoZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno sama bylam zdziwona zajsonek jeszcze sie z kolezanka smiałysmy przed matura że chyba upadłysmy na głowe żeby uczyc sie tylko kilku rzeczy ze oblejemy mature jak nic chodziło o biologie bo tam materiału tyle ze głowa boli i wróżka powiedizła mi ze bedzie układ krwoionośny na maturze pisemnej i co temat matura 2000 ewolujcja układu krwionosnego u kręgowców cieszylam sie jak dziecko jak to zobaczyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:23
Zajsonek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny