Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zeby odbylo sie badanie nasienia .. tak najlepiej pomiedzy 2 a 5 dni wstrzemiezliwosci.. polecane jest 3
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzuniaa89 wrote:a ta 2 to wygląda jakby głodna była i się po brzuchu głaska haha ale to może moje skojarzenie bo głodna jestem?
muszę sie zastanowic co dalej z pracą i mi źle z tego powodu
dokładnie ja się właśnie czuję jak 2 objedzona stawiam na bociana, niech będzie miał dobry zrzut
Witam Was Dziewczęta U mnie słoneczko -
a pro po by mi bocian się wjebutał na balkon idiota... chyba sie zagapił. ale w porę się otrząsnął i poleciał bokiem.
ostatnio zbierałam wróbla z schodów bo zajebutał chyba o kolumnę... biedaczek nie wyrobił się na zakręcie....Ewa99, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a myslalas np o dniach otwartych w klinikach nieplodnosci .. tam sa darmowe konsultacje nie raz w soboty i warto czasem podjechac nawet 200 km i zobaczyc inny punkt widzenia ..
my opieralismy sie na lekarzu centralnie z Kilec..niby miato woj.. i co .. poraka teraz jezdzimy Krakow, Łód, Warszawa.. i wiem ze jest warto choc wiadomo kasa pochlania .. n o ale.. w ciagu 3 miesiecy dowiedzielismy sie wiecej niz przez te 9 miesiecy
a ja idę też w sobotę tutaj,dobry gin bo już byłam ,prywatnie 150 ale jest promocja zdrowia kobiety i jest za free http://www.cmpanewniki.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 19:42
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:Nie wybaczę tej która wspomniała dzisiaj o programie Porody… Oglądam i ryczę jak bóbr :p
Pamiętam, że jak byłam młodsza to oglądałam coś takiego na reality tv
przyznaje się to ja ,dziś się poryczałam bo taka fajna para była a ta laseczka tak płakała ze szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 19:42
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a pro po by mi bocian się wjebutał na balkon idiota... chyba sie zagapił. ale w porę się otrząsnął i poleciał bokiem.
ostatnio zbierałam wróbla z schodów bo zajebutał chyba o kolumnę... biedaczek nie wyrobił się na zakręcie....mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny