Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka, Katiś
2 - aisza, Kaśka
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 -
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 -
22 - samira
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, liwi, Zajsonek
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11
28 - la, Pysiaaa21, Bombelek87
29 - mizzelka, Neli
30 - merida17
w tym miesiącu jest ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 00:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was kochane, nie nadrobie was bo nie mam za bardzo kiedy.... ale proszę wykreślcie mnie z 2go czerwca albo zaznaczcie "@" w nocy przyszła wredna i póki co nie wiem kiedy będę testować.... albo załapię się na 30go albo dopiero w lipcu będę pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za testujące27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Śmiać mi się chce od samego rana, śnił mi się mój były chłopak, chciał do mnie wrócić, a na końcu snu mieliśmy wypadek autem i on się zabił.
W senniku wyczytałam, że śmierć byłego we śnie to oznaka nadchodzącego ślubu lub narodzin. Coś się komuś święcisamira, Krokodylica, mizzelka, zonaboba lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
u mnie pogoda o wiele lepsza mam nadzieję że już będzie tylko lepiej i dużo Słonka na weekend
temp znowu w dól u mnie wykres wygląda na @ więc może jak szybko przyjdzie wredota to jeszcze na koniec miesiąca się załapie i z wami pobędę
trzymam mocno kciuki za nas wszystkie -
Czesc dziewczynki Ja tez sie ciesze ze juz piateczek. Wczoraj mialam chwile wolnego i polecialam na zakupy. Chcialam kupic jakis elegancki strój na niedzielne chrzciny ale wszystko źle lezało , masakra. Nie mam w czym iść!!! Ja na co dzien latam w trampkach, i nie mam za duzo eleganckich rzeczy. Cos tam sie znajdzie ale jakos nic mi nie lezy na taka "impreze". Ech, zycie kobiety nie jest łatwe ;P
A tak poza tym to u mnie na wykresie 9 dzien ale niestety kompletnie nie czuje nic,przeczucia jakies kiepskie. Chyba nie wytrzymam i w niedziele rano zatestuje jak @ nie przyjdzie. Tak bylam pierwotnie zapisana na testowanie ale pomyslalam, ze sie przepisze dalej dla pewnosci. Chyba jednak nie wytrzymamMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
haha ja w tym miesiącu jeszcze jakoś się trzymam postanowiłam że dopiero w pon będę testować najwcześniej no ale zobaczymy, nie chcę się stresować tym bardziej że ostatnio był cień a nawet mo M widział beż niczego a @ przylazła więc rozczarowanie było podwójne.
-
aisza wrote:Betty Boop może to zagnieżdżenie i dlatego masz plamienie?
Chcialabym ale nie wydaje mi się. U mnie co miesiac sie tak zaczyna, temp zawsze utrzymuje sie do 1-2 dnia @ wiec jest standardowo. jeszcze sie maj nie skonczył a ja juz z czerwca wypadam. No moze na koncówke sie załapie.
lulu wspólczuje.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Ja tez mam cycki ciezkie ale tak jak co miesiac. Zawsze czekam na "ten" ból cycków a raczej nadwrazliwosc co mialam kiedys jak udało mi sie zajsc w ciążę. Nie pomyliłabym go z niczym. niestety teraz tego nie czuje. Zerknełam na swoje prognozy wiec wychodzi na to ze bede testowala jeszcze w czerwcu około 26.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI