X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Ja jestem w tym cyklu dobrej myśli. :PPPP
    W tamtym też byłam i @ przyszła. Hehehhe.
    Wygląda na to że jestem w ciąży permanentnie. :PPP

Ewa99, mizzelka, Magda_lena88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, jak tu gwarnie od rana ;) witam się z Wami i uciekam do pracy! Miłego dnia :) U mnie też humor ma się dobrze :)

• julita Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pamiętam co mi się dokładnie śniło, ale pamiętam że miałam duży i piękny brzuszek ciążowy :D a pogoda kiepska.

Ewa99 lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki ja mykam na zajecia a pozniej jade do rodzinnego domku ;) milego dnia !

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witojcie

Ja mam natomiast mieszane uczucia co do tego cyklu ale jutro idziemy obejrzeć panie pęcherzyki za free prywatnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się już długo żadna ciąża nie śniła :D
    Jeszcze przed staraniami, w zeszłym roku, często mi się śniło, że miałam swoje dzieci, albo opiekowałam się jakimiś, często w latach wojennych lub około, straszne te sny były :/

Ale dzisiaj piąteczek ;D
    Mój mąż się leni w domu, bo szedł rano na badania (tak poszedł, w końcu zrobił coś dla zdrowia!! :o ), a ja w pracy, ale piatunio, to piatunio <3

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    Czesc dziewczynki :) Ja tez sie ciesze ze juz piateczek. Wczoraj mialam chwile wolnego i polecialam na zakupy. Chcialam kupic jakis elegancki strój na niedzielne chrzciny ale wszystko źle lezało , masakra. Nie mam w czym iść!!! Ja na co dzien latam w trampkach, i nie mam za duzo eleganckich rzeczy. Cos tam sie znajdzie ale jakos nic mi nie lezy na taka "impreze". Ech, zycie kobiety nie jest łatwe ;P

A tak poza tym to u mnie na wykresie 9 dzien ale niestety kompletnie nie czuje nic,przeczucia jakies kiepskie. Chyba nie wytrzymam i w niedziele rano zatestuje jak @ nie przyjdzie. Tak bylam pierwotnie zapisana na testowanie ale pomyslalam, ze sie przepisze dalej dla pewnosci. Chyba jednak nie wytrzymam :P
    ja tez mam niedługo chrzciny bodajże w połowie czerwca i nie wiem w co sie ubrac, wiem ze kupa czasu ale ja juz taka jestem... :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    No i załamka, własnie zobaczylam jakies początki plamienia na wkładce :( Tak mam zawsze na 2 dni przed @. Mam dość !!!
    a fazę lutealną masz krótką? ilu dniową?

• Izuniaa89 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:):)

f2w39n736jv6l5uy.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Kochane. Pozno poszlam spac spac i bym tylko spala i spala

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lulu_ovufriend wrote:
    Cześć Dziewczyny! U mnie niestety nadal brak skoku :( cykl bezowulacyjny powoli staje się coraz bardziej prawdopodobny, testowanie 8 czerwca raczej do skutku nie dojdzie... :(
    nie podoba mi się to... kurde czemu tak... i bierzesz dupka teraz? czy jeszcze jeden dzien czekasz?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    Ja tez nic nie mam. Ani plamien, śluzy jak na lekarstwo. Tylko cycki jakby ciezkie. Dzis rano czulam klucie po lewej stronie w dole brzucha. Myślę ze @przyjdzie
    a ja czuje że nie heeeeeee <3 mini-graphics-baby-102328.gif

Katiś, czrnula 22 lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja głosowanie oficjalnie zakonczę.
    wygrał bociek mini-graphics-baby-088099.gif
    co do minusowych testów (nikomu nie życzę) można oznaczyć: mini-graphics-baby-556309.gif

a na dole mamusia już jest :) także za chwilę czerwiec i zobaczymy jak ta lista nasza będzie się prezentować, na pewno bardziej kolorowo niż u innych :)
    boćki bd ślicznie wyglądać :)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociek jest cudowny ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetnie tak będzie mizzelka. Mój piątunio właśnie się spieprzył, mąż przed chwilą dzwonił, że naszą kicię przejechał samochód i nie żyje :(
    W sumie dobrze, że mnie tam nie ma, pamiętam jak umierał kotek którego miałam zaledwie 2-3 tygodnie, pół dnia jeszcze nosiłam na rękach i ryczałam :(
    Moja królewna :(

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    Świetnie tak będzie mizzelka. Mój piątunio właśnie się spieprzył, mąż przed chwilą dzwonił, że naszą kicię przejechał samochód i nie żyje :(
    W sumie dobrze, że mnie tam nie ma, pamiętam jak umierał kotek którego miałam zaledwie 2-3 tygodnie, pół dnia jeszcze nosiłam na rękach i ryczałam :(
    Moja królewna :(
    Oj przykro mi :-\

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety nie masz na to wpływu i twoj smutny humor na nic się nie zda.
    nie smutaj :* choć wiem że jest ci na pewno bardzo szkoda

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa99 wiem co czujesz ja póki co mam swojego kota ale rok temu była chora i to poważnie nie spałam chyba z 3 dni przepłakałam jeszcze wiecej ona ma juz 9 lat ale ja sobie nie wobrażam że kiedys zdechnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:06

czrnula 22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To przykre ale nie mamy na to wplywu:-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi niedobrze ratunku :O

‹‹ 145 146 147 148 149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ