Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:mój kundel bury tzn rudy skurczysyn, wredny
samira lubi tę wiadomość
-
czrnula 22 wrote:Rozumiem..ja to chyba powinnam zastanowic sie czego chce zachowuje sie nie wporzadku nie mam o tym z kim porozmawiac. .Dwa dni tem odezwa sie do mnie znajomy z niemiec z ktorym kilka razy prubowalismy byc razem i nic..a teraz przyjedze do mnie za dwa tygodnie wiec dlatego jade do mojego rodzinnego miasta. .Sama niewiem czemu to robie..Nie chce moje zdradzic ale chce sie przekonac po co to wszystko jestem nienormalna
-
mizzelka wrote:a mieliscie jakies badania itp? bo ja się chyba na to zbieram już powoli.
Ja miałam tylko prl i tsh. Prolaktynkę zbijam 3 miesiąc bromkiem i czekam na @ żeby iść sprawdzić czy spadła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dwa psy. Suczki golden retriever. Są przekochane, ale tez parę butów mi zeżarly. Wczoraj życie oddal kwiatek doniczkowy mam je ochote udusić, ale cóż kocham je.
ojjj morci mnie to testowanie...
ja tez mam napady mdlosci. Trwaja króciutko. A no i w glowie czasem mi sie kreci
czrnula 22 lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
mizzelka wrote:o no to polowa sukcesu za wami. A może już nie trzeba bd czekać na @ mogłaby sobie iść na 9 miesięcy odpocząć :>
-
czrnula 22 wrote:Jestem pewna w 100% nie chce by o tym wiedzial bo jest cjolernie zazdrosny ze pusci mnie sama to juz wielki cod...ja poprostu chce sie przekonac chce miec pewnosc ze dla mnie to juz dawno sie zakonczylo
czrnula 22 lubi tę wiadomość
-
czrnula 22 wrote:Niewiem juz sama co powinnam zrobic Mojego nie chce krzywdzic
Tylko słońce się zamartwiaszczrnula 22, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatiś wrote:Ja mam dwa psy. Suczki golden retriever. Są przekochane, ale tez parę butów mi zeżarly. Wczoraj życie oddal kwiatek doniczkowy mam je ochote udusić, ale cóż kocham je.
ja tez mam napady mdlosci. Trwaja króciutko. A no i w glowie czasem mi sie kreci -
nick nieaktualnyIzuniaa89 wrote:próbuję się dodzwonić w sprawie tych bezpłatnych badań nasienia ale ciągle zajęte;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:52
-
Tynka1990 wrote:Ja jednak czuję, że @ będzie i nie nastawiam się na cud niestety. a w dodatku bromek robi szaleństwa w moim organizmie więc kolejny powód na niepowodzenie
-
Katiś wrote:Ja mam dwa psy. Suczki golden retriever. Są przekochane, ale tez parę butów mi zeżarly. Wczoraj życie oddal kwiatek doniczkowy mam je ochote udusić, ale cóż kocham je.
ja tez mam napady mdlosci. Trwaja króciutko. A no i w glowie czasem mi sie kreci -
nick nieaktualnyTynka1990 wrote:kochana ja na Twoim miejscu nigdzie bym nie jechała. Jesli kochasz swojego to zapomnij o tamtym i ciesz się aktualnym życiem.
Tylko słońce się zamartwiasz -
mizzelka wrote:mnie w ostatnim cyklu luteina zmyliła, bo były mdłości itp.. a nic z tego nie wyszło