Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysamorcia mój maz tez siezapisał na żelazną na badania ahaha ale to wpoowie czerwca tez na nfz w prawdzie on nie musi miec badania takiego ale co tak jest porada lekarza wszytkie badania wiec trzeba skorzystac ))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:06
czrnula 22, samira, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tynka1990 wrote:u mnie o spokój trudno...
Starania może nawet już tak nie stresują ale praca i studia nadrabiają
ja tez mam stresa cale zycie, choć ostatnio szukam sobie ciągle zajęcia zeby tylko o tym nie myslec czekam aby na piekną pogodę i ruszam ponownie na zewnątrzIzuniaa89 lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:dziewczyny idą na darmową konsultację do kliniki.. może są gdzieś w twoich okolicach?
wczoraj ania nam zapodała dobry link
http://www.nasz-bocian.pl/maj%202014%20promocje -
nick nieaktualnya ja mam info dla dziewczyn z katowic kochane jak bedziemy w ciaży a bedziemy znalzłam klinike wkatowicach która robi badania prentalne 1 i 2 trymestr za darmo angelius katowice ul fabryczna ahaha obok nie daleko mnie czyli w ciazy badania pren mam za free i to w przywatnej klinice nanzf wiem ze jedno badanie prenatalne koszt nomrmalny koło 200 zł
czrnula 22, samira, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:sprawdzałam ostatnio ale nie było nic ciekawego na moją okolicę. Najbliżej mam do Łodzi do Gamety ale nic nie mieli w promocji. Ogólnie chcemy zapisać się do kliniki pod koniec lipca następnego roku jak się nie uda do tej pory
-
mizzelka wrote:eee my mieliśmy panikarę straszną w majówkach i zaszła także wszystko jest możliwe
ja tez mam stresa cale zycie, choć ostatnio szukam sobie ciągle zajęcia zeby tylko o tym nie myslec czekam aby na piekną pogodę i ruszam ponownie na zewnątrzmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:samorcia mój maz tez siezapisała na zelazna na badania ahaha ale to wpoowie czerwca tez na nfz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:10
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:a ja mam info dla dziewczyn z katowic kochane jak bedziemy w ciaży a bedziemy znalzłam klinike wkatowicach która robi badania prentalne 1 i 2 trymestr za darmo angelius katowice ul fabryczna ahaha obok nie daleko mnie czyli w ciazy badania pren mam za free i to w przywatnej klinice nanzf wiem ze jedno badanie prenatalne koszt nomrmalny koło 200 zł
-
nick nieaktualnysamirciu bo mój idzie jeszcze na ogólne badanie chce miec takie wiesz zeby lekarz go objeżał i jak masz skierowanie od internisty czyli lekarza rodzinnego to mozesz isc kiedy chesz więc musi isc po skierowanie ale mamy spoko lekarza rodzinnego daje wszytkoco chce .poszperam jeszcze popytam kolezanki ona jest lekrzem gdzie jeszcze jakies badania za free moge zrobic chcialbym usg piersi za free
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny