Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:samirciu bo mój idzie jeszcze na ogólne badanie chce miec takie wiesz zeby lekarz go objeżał i jak masz skierowanie od internisty czyli lekarza rodzinnego to mozesz isc kiedy chesz więc musi isc po skierowanie ale mamy spoko lekarza rodzinnego daje wszytkoco chce .poszperam jeszcze popytam kolezanki ona jest lekrzem gdzie jeszcze jakies badania za free moge zrobic chcialbym usg piersi za free
chodzi ci o mammografię ?? bo z tego co ostatnio mówili to to badanie nie jest wcale takie bezpieczne chyba ze to zwykłe USG -
czrnula 22 wrote:I to bardzo mowi ze nie potrzebuje nawet jak choruje to sam sie leczy nie ma sily by go zaciagnoc do lekarza. .Nic do niego nie dociera i mozna gadac a on w zart
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:ale smirciu ja nie mam 35 lat jeszcze i nikt mi nie zrobi za damro ale szukam dalej chce usg piersi za free by sie przydało i hormonalne za free ze skierowaniem od rodzinnego
ja wiem ale pisałam o sobie ale jak masie te 30 pare to warto zrobic nawet płatnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyta moja kollezanka robi tylko wszytkie badania na nfz jest lekarzem i zna przychodznie tore to robia ja mialam juz keidsy usg piersi na nfz musze ja pomeczyc niech sie pdzieli wiedzą niedostępna dla zwykłego człowieka ))))))))))))))
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTynka1990 wrote:oj to kiepsko, mój na szczęście jeśli chodzi o starania to uległy jak baranek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczrnula mammografia jest niebezpieczn abo zdjecie robione jest promieniami rtg w duzej dawce a tkanka w piersiach jest baaardzo wrazliwa bynajmniej nie powinno sierobc mammografi przed urodzeniem 1 dziecka owszem jak jest guz czy cos to trzeba ale nie dla włwasnego widzimisie
czrnula 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:czrnula mammografia jest niebezpieczn abo zdjecie robione jest promieniami rtg w duzej dawce a tkanka w piersiach jest baaardzo wrazliwa bynajmniej nie powinno sierobc mammografi przed urodzeniem 1 dziecka owszem jak jest guz czy cos to trzeba ale nie dla włwasnego widzimisie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizelciu nie strasze cie tylko pisze jak jest przeciez nikt nie zrobi Ci mammografiii kochana za młoda jestes pozatym zaden myslący lekarz nie da Ci skierowania na to badanie ale tak wam powidziedziałam żebyście wiedziały ja już róznych rzeczy sie naoglądałamw szpitalu iczasami jest taak że jak pacjent sam osiebie nie zadba i nie wywalczy tego co mu sie nalezy to reszta ma to w d..
-
Kasia * wrote:mizelciu nie strasze cie tylko pisze jak jest przeciez nikt nie zrobi Ci mammografiii kochana za młoda jestes pozatym zaden myslący lekarz nie da Ci skierowania na to badanie ale tak wam powidziedziałam żebyście wiedziały ja już róznych rzeczy sie naoglądałamw szpitalu iczasami jest taak że jak pacjent sam osiebie nie zadba i nie wywalczy tego co mu sie nalezy to reszta ma to w d..