Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:to dobrze ze znikneły te guzy twoje mizelciu :******
a gin na USG z 10 razy badal co to.. bo takie twarde.
potem przestałam badac, bo przez te badanie aby mnie bolało.. teraz jest ok, domyślam się że to przez leki antykoncepcyjne... -
nick nieaktualnyczrnula 22 wrote:Nustracja pierwszy jest w niedziele
oby od niedzieli bylo wiecej serduszek niz w maju a mniej rozczarowan
czrnula 22, mizzelka, zonaboba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ale mnie nastraszylas heheh ale jakby coś sie dzialo to juz by sie pojawilo...
a gin na USG z 10 razy badal co to.. bo takie twarde.
potem przestałam badac, bo przez te badanie aby mnie bolało.. teraz jest ok, domyślam się że to przez leki antykoncepcyjne...))) nie martw sie wzystko jest ok wazne ze same znikneły iz e ich juz nie ma :*****
-
nick nieaktualnyJa sie wczoraj obmacalam za wszystkie czasy z ciezarna
Okazalo sie, ze jestesmy z tego samego rocznika i z maja. To jej drugie dzieciatko. Ma juz corke, a teraz syna. Termin ma na lipiec.
Robila mi wczoraj brwi. Ani sie nie spodziewalam, a do pokoju u kosmetyczki wchodzi ciezarna pracownica. I tak sobie zaczelysmy rozmawiac o staraniach. Poglaskalam ja po brzuszku, potem ona mnie po moim
Oby to zadzialalomizzelka, czrnula 22, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Ja sie wczoraj obmacalam za wszystkie czasy z ciezarna
Okazalo sie, ze jestesmy z tego samego rocznika i z maja. To jej drugie dzieciatko. Ma juz corke, a teraz syna. Termin ma na lipiec.
Robila mi wczoraj brwi. Ani sie nie spodziewalam, a do pokoju u kosmetyczki wchodzi ciezarna pracownica. I tak sobie zaczelysmy rozmawiac o staraniach. Poglaskalam ja po brzuszku, potem ona mnie po moim
Oby to zadzialaloNasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:mnie akurat izuncia jest ciepło ale siedze w polarze i ciepłych skarpetach ale ja tak mam dla mnie musi byc 30 stopni zeby bylo mi ciepło
))))
Kasia * lubi tę wiadomość