Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:to dobrze ze znikneły te guzy twoje mizelciu :******
a gin na USG z 10 razy badal co to.. bo takie twarde.
potem przestałam badac, bo przez te badanie aby mnie bolało.. teraz jest ok, domyślam się że to przez leki antykoncepcyjne... -
nick nieaktualnyczrnula 22 wrote:Nustracja pierwszy jest w niedziele oby od niedzieli bylo wiecej serduszek niz w maju a mniej rozczarowan
czrnula 22, mizzelka, zonaboba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ale mnie nastraszylas heheh ale jakby coś sie dzialo to juz by sie pojawilo...
a gin na USG z 10 razy badal co to.. bo takie twarde.
potem przestałam badac, bo przez te badanie aby mnie bolało.. teraz jest ok, domyślam się że to przez leki antykoncepcyjne... -
nick nieaktualnyJa sie wczoraj obmacalam za wszystkie czasy z ciezarna
Okazalo sie, ze jestesmy z tego samego rocznika i z maja. To jej drugie dzieciatko. Ma juz corke, a teraz syna. Termin ma na lipiec.
Robila mi wczoraj brwi. Ani sie nie spodziewalam, a do pokoju u kosmetyczki wchodzi ciezarna pracownica. I tak sobie zaczelysmy rozmawiac o staraniach. Poglaskalam ja po brzuszku, potem ona mnie po moim
Oby to zadzialalomizzelka, czrnula 22, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Ja sie wczoraj obmacalam za wszystkie czasy z ciezarna
Okazalo sie, ze jestesmy z tego samego rocznika i z maja. To jej drugie dzieciatko. Ma juz corke, a teraz syna. Termin ma na lipiec.
Robila mi wczoraj brwi. Ani sie nie spodziewalam, a do pokoju u kosmetyczki wchodzi ciezarna pracownica. I tak sobie zaczelysmy rozmawiac o staraniach. Poglaskalam ja po brzuszku, potem ona mnie po moim
Oby to zadzialaloNasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:mnie akurat izuncia jest ciepło ale siedze w polarze i ciepłych skarpetach ale ja tak mam dla mnie musi byc 30 stopni zeby bylo mi ciepło ))))
Kasia * lubi tę wiadomość