X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • la Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, u mnie byłyby jaja gdyby wyszło, że zamiast leków na wywołanie lekarz zobaczyłby coś zupełnie innego :D .kiedyś czytałam tutaj pamiętnik dziewczyny, testy miała negatywne, beta negatywna, lekarz dał jej na wywołanie tabletki, nie wywołały, poszła po następne, a tu na USG serduszko zobaczyła. Nie mam na to nadziei, ale pomarzyć zawsze można.

mizzelka, samira, Kasia *, Izuniaa89 lubią tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jeśli któraś z was chciałaby dołączyć do drugiego forum (bardzo przyjemnego) to zapraszam: http://fajnamama.pl/forum/temat/starania-zostac-mama-w-2015-roku/3982/

mizzelka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    Miałam sztucznie przedłużony przez tabletki plus podobno bezowulacyjny, dlatego długi. Przepraszam, dziś mam 45dc
    ja mialam 60 dc i pod koniec okazało że że miałam owulacje gdzieś około 47dc.. ppotwierdzona na USG.. wtedy co opowiadalam ze mialam falszywie pozytywny test :) i od wtedy mialam bole okolo owulacyjne... pierwszy raz od tak dawna... od odstawienia tabletek hormonalnych (9 miesiecy).

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia ja tez miłam krótka @ w tym cyklu jaks krótka i słaba jak na mnie ale to nie od torbieli juz pytałam to nie powód więc sama nie wiem niby zaczeła sie normalnie po 2 dniach cos ja ugryzło i sie skończyła zdnia na ddzien i zostaly plamienia hmmm boze jeszcze mijakis zaburzen cyklu cholera brakowało no

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:44

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    Ale mam skurcze magiczne :( idzie małpa
    ty mi tu o małpie nic nie mów! ja wiem swoje! nie nakręcam cie ale wiem swoje...

Katiś lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja muszę się nieśmiało pochwalić że mam już wyspy śluzu przenikalnego.. czyli czasie płodny przybywaj! za około 4 dni bd owulka. matko jak szybko w moim przypadku :D czyzby cykle powracały do normy po anty? dopiero po roku? :O

żeby nie było złudzen zrobilam test szklanki, śluz mimo trudności i mieszania i miźdania pływa sobie jedne wyzej inne nizej.. ale jest nie rozpuscil sie... a myslalam ze to poozstałość po wczorajszym <3 :D jednak nie mam schizy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się nie staralam odziecko to było wszytko ok idealne cykle idealne @ tyle samo dni owulki idealne ale jak sie zaczełam starac to sie wszytko posypało moze to oleje i wróci do normy :))))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a ja muszę się nieśmiało pochwalić że mam już wyspy śluzu przenikalnego.. czyli czasie płodny przybywaj! za około 4 dni bd owulka. matko jak szybko w moim przypadku :D czyzby cykle powracały do normy po anty? dopiero po roku? :O

co to są wyspy śluzu przenikalnego ?]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:49

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    kawa wyziębia nie rozgrzewa !! chyba ze dolejesz rumu albo dodasz kardamonu albo cynamonu :P

rumu w pracy nie doleje;)

W OGOLE ODSTAWILAM ALKO:)

TO IDE HERBATKE ZROBIE :)

samira lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    rumu w pracy nie doleje;)

W OGOLE ODSTAWILAM ALKO:)

TO IDE HERBATKE ZROBIE :)
    herbatka lepsza z imbirem do tego ,najlepiej świeżym obranym ,,rozgrzewa i jest pyszna :)
    albo z sokiem z malin ale takim babcinym ,nie te butle półlitrowe z marketu :P

ja za alkoholem też nie przepadam

a papierosów nienawidzę ,nie palę i mój G też nie pali

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:53

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    mizzelka wrote:

co to są wyspy śluzu przenikalnego ?]
    śluz ciągnący się delikatnie, moze sie szybko urwać, jest czasami przezroczysty, moze zawierać lekko białego i żółtego śluzu (mieszanka), jak na papierze podczas wycierania się błyszczy się lekko śluz takie paski.. ewidentnie można go odróżnić od moczu. czy papieru..
    śluz przenikalny inaczej płodny :D
    a wyspy to określenie jakby NPR.. to znaczy że nie jest to ewidentny śluz... tylko mieszanka.. np po owulacji jest kremowaty śluz ale jeszcze pojawiają się wyspy śluzu poowulacyjnego, płodnego, ciągnącego się :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:54

Kasia * lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chce mi się pracować. HELP.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no to znam mizelcia ten śluz ale żeby on mial taką wyszukaną nazwę :))))))

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    a no to znam mizelcia ten śluz ale żeby on mial taką wyszukaną nazwę :))))))
    NPR mnie poprawił haha :D jak czytam i czytam to potem lepiej to rozumiem jak ktos prowadzi inne tego typu wykresy :D

Kasia * lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie sie tez motylek nie chce jak spojrzalam ile mi pracy na dzis zostało to zamknełam program ahaha nie patrze to tego nie ma :))))))) wieczorem sie nie pozbieram z taka iloscia ale co tam cała noc przedemną :)))

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motyl1993 wrote:
    nie chce mi się pracować. HELP.
    ja znow zamknęłam drzwi do kuchni z myślą że już nie pozmywam, ale zorganizowałam się i zrobiłam to... jestem taka z sibeie dumna haha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi ginka mówiła ze najbardziej płodny jest przeźroczysty,szklisty i rozciąga się na ok.3cm w palcach ,nie zbity - bardziej luźny

• Izuniaa89 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    izunia ja tez miłam krótka @ w tym cyklu jaks krótka i słaba jak na mnie ale to nie od torbieli juz pytałam to nie powód więc sama nie wiem niby zaczeła sie normalnie po 2 dniach cos ja ugryzło i sie skończyła zdnia na ddzien i zostaly plamienia hmmm boze jeszcze mijakis zaburzen cyklu cholera brakowało no
    no daj spokój to jakas paranoja..

Kasiu a Ty swojego nie chciałaś zapisać na bezpł. bad. nasienia?

samira lubi tę wiadomość

f2w39n736jv6l5uy.png
  • Izuniaa89 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja znow zamknęłam drzwi do kuchni z myślą że już nie pozmywam, ale zorganizowałam się i zrobiłam to... jestem taka z sibeie dumna haha :D
    my z Ciebie też:P
    a mnie się nawet herbaty nie chce iść zrobić :D

mizzelka lubi tę wiadomość

f2w39n736jv6l5uy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój najjbardziej podny sluz wyglada dokładnie jak surowe białko jaj kurzego i zawsze od tago dnia jak wystapi ostatni raz po 14 dniach przychodzi @

‹‹ 153 154 155 156 157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ