Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, u mnie byłyby jaja gdyby wyszło, że zamiast leków na wywołanie lekarz zobaczyłby coś zupełnie innego .kiedyś czytałam tutaj pamiętnik dziewczyny, testy miała negatywne, beta negatywna, lekarz dał jej na wywołanie tabletki, nie wywołały, poszła po następne, a tu na USG serduszko zobaczyła. Nie mam na to nadziei, ale pomarzyć zawsze można.
mizzelka, samira, Kasia *, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
la wrote:Miałam sztucznie przedłużony przez tabletki plus podobno bezowulacyjny, dlatego długi. Przepraszam, dziś mam 45dc
-
nick nieaktualnyizunia ja tez miłam krótka @ w tym cyklu jaks krótka i słaba jak na mnie ale to nie od torbieli juz pytałam to nie powód więc sama nie wiem niby zaczeła sie normalnie po 2 dniach cos ja ugryzło i sie skończyła zdnia na ddzien i zostaly plamienia hmmm boze jeszcze mijakis zaburzen cyklu cholera brakowało no
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:44
-
a ja muszę się nieśmiało pochwalić że mam już wyspy śluzu przenikalnego.. czyli czasie płodny przybywaj! za około 4 dni bd owulka. matko jak szybko w moim przypadku czyzby cykle powracały do normy po anty? dopiero po roku?
żeby nie było złudzen zrobilam test szklanki, śluz mimo trudności i mieszania i miźdania pływa sobie jedne wyzej inne nizej.. ale jest nie rozpuscil sie... a myslalam ze to poozstałość po wczorajszym jednak nie mam schizy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a ja muszę się nieśmiało pochwalić że mam już wyspy śluzu przenikalnego.. czyli czasie płodny przybywaj! za około 4 dni bd owulka. matko jak szybko w moim przypadku czyzby cykle powracały do normy po anty? dopiero po roku?
co to są wyspy śluzu przenikalnego ?]Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:49
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:rumu w pracy nie doleje;)
W OGOLE ODSTAWILAM ALKO:)
TO IDE HERBATKE ZROBIE
albo z sokiem z malin ale takim babcinym ,nie te butle półlitrowe z marketu
ja za alkoholem też nie przepadam
a papierosów nienawidzę ,nie palę i mój G też nie paliWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:53
-
Kasia * wrote:mizzelka wrote:a ja muszę się nieśmiało pochwalić że mam już wyspy śluzu przenikalnego.. czyli czasie płodny przybywaj! za około 4 dni bd owulka. matko jak szybko w moim przypadku czyzby cykle powracały do normy po anty? dopiero po roku?
co to są wyspy śluzu przenikalnego ?]
śluz przenikalny inaczej płodny
a wyspy to określenie jakby NPR.. to znaczy że nie jest to ewidentny śluz... tylko mieszanka.. np po owulacji jest kremowaty śluz ale jeszcze pojawiają się wyspy śluzu poowulacyjnego, płodnego, ciągnącego sięWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:54
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:izunia ja tez miłam krótka @ w tym cyklu jaks krótka i słaba jak na mnie ale to nie od torbieli juz pytałam to nie powód więc sama nie wiem niby zaczeła sie normalnie po 2 dniach cos ja ugryzło i sie skończyła zdnia na ddzien i zostaly plamienia hmmm boze jeszcze mijakis zaburzen cyklu cholera brakowało no
Kasiu a Ty swojego nie chciałaś zapisać na bezpł. bad. nasienia?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny