Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:Kasia, to sie porzadnie przebadaj. Byc moze lekarz da Ci zastrzyk na pekniecie pecherzyka. Moja znajoma tak miala.
A maz moze sie przebadac. Nie zaszkodzi. Skoro my baby latamy i sie badamy, to czemu jasnie panowie nie moga? Tacy przewrazliwieni sa na punkcie zolnierzykow.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynastrucja tak przebada sie skoro ja chodze do gina i żyje to jemu takie badania napewno nie zaszkodzą no zobacze ja po cichutku licze na ten cykl że to zlewego jajnika bedzie ide wczwartek ijak mi powie ze znowu prawy to mi chyba rece opadną to nie ma wyjscia musi mi cos dac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:43
Izuniaa89, samira lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:że to tylko do owulki a ja ciągnęłam to dalej.. a moze bym akurat zaskoczyla w poprzednim cyklu? tylko że ja głąb nie wiedziałam że po owulacji nie można bo kiedys byl stosowany jako wczesnoporonny "lek".
ostatnio pytałam dwóch ginekologów o wiesiołek i obu z nich powiedziało, że wiesiołek powinnam przyjmować przez cały cykl a nie tylko do owulki.
wydało mi się to dziwne, także przyjmuje tylko do owulki.
a pytałaś o to swego lekarza?samira lubi tę wiadomość
-
julita wrote:ostatnio pytałam dwóch ginekologów o wiesiołek i obu z nich powiedziało, że wiesiołek powinnam przyjmować przez cały cykl a nie tylko do owulki.
wydało mi się to dziwne, także przyjmuje tylko do owulki.
a pytałaś o to swego lekarza? -
Mi ostatnio lekarz stwierdził, że gdyby ziółka na prawdę tak mocno działały to by je przepisywał kobietom. Dlatego ja nic nie biorę, bo samemu biorąc można bardziej zaszkodzić niż pomóc. Mi na przykład w zeszłym cyklu siemię lniane tak porobiło ze śluzem, że płodny to ja miałam ponad tydzień, co nie jest normalne.
samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
mi też coś nie pasuje...
a może te wiesiołki, które kupujemy w aptekach nie mają właściwości wczesnoporonnych, no nie wiem ale z drugiej strony lekarze by o tym wiedzieli i zabranialiby brać wiesiołek po owu... dziwne.. ale tak jak pisałam na wszelki wypadek biorę tylko do owu
-
Ale wy bierzecie olej z wiesiołka, a działanie poronne może mieć na przykład korzeń, a nie ta część, z której robią olej.
julita lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyja mam żel dla starających sie odziecko który zastępuje sluz płodny jak jest go mało ijest ok nie narzekam śluz jest taki jaki powonien byc i w takiej ilosci że wsam raz tylko ze kwota żelu jest dużo wyzsza niz wiesiołka no nic ja go kupuje i zadowolona jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:52
-
Kasia * wrote:ja mam żel dla starających sie odziecko który zastępuje sluz płodny jak jest go mało ijest ok nie narzekam śluz jest taki jaki powonien byc i w takiej ilosci że wsam raz tylko ze kwota żelu jest dużo wyzsza niz wiesiołka no nic ja go kupuje i zadowolona jestem
używam concencive plus jest super!Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
la wrote:Mi ostatnio lekarz stwierdził, że gdyby ziółka na prawdę tak mocno działały to by je przepisywał kobietom. Dlatego ja nic nie biorę, bo samemu biorąc można bardziej zaszkodzić niż pomóc. Mi na przykład w zeszłym cyklu siemię lniane tak porobiło ze śluzem, że płodny to ja miałam ponad tydzień, co nie jest normalne.
-
nick nieaktualny