X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    ja używam słoneczna dopiero drugli cykl teraz bedzie no ale zadowolona jestem ile zapłacilas koło 80 zl pewnie czy trafilas okazje

chyba jakos 70, przez neta- ale zamawialam na tamten cykl wiec nie pamietam dokladnie

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze Mizzelka jest naszym adminem:)

:D

atdcqtkf2affvuei.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    julitka tamto forum z concelve bo tam sie poznałyśmy chyba juz upadło dawno go nie widziałam

dokładnie :) w sumie dowiedziałam tam wszystkiego co chciałam wiedzieć, także super ale nie pamiętam kiedy zaglądałam tam ostatni raz :P

Kasia * lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za swój zapłaciłam 81zł

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tego forum juz chyba nie ma tzn moze posty sa z przed 2 miesięcy ale ja tez tego co musiałam to sie tak dowiedziałam i nie żałuje że go kupiłam naet jakby 100 zl kosztował też bym zapłaciła bo efekt jest a właśnie o to chodziło.mój też koło 81 kosztował tanszych nie ma no moze na allegro ale ja potrzebowłam na już

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 14:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zapomnialam Ci powiedizc mizelcia ma juz swój mikroskop do śluzu odzyskałam no fajnie sie sprawdza widac dokladnie fazy śluzu czyli to oczym rozmawiałyśmy fajna rzecz dla osób które maja mało śluzu .

• la Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja na widok siemienia, tego glutka mam odruch wymiotny.

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez la juz sam zapach mnie odpycha no ale pije moze cos pomoże

• la Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja je z owsianką jak już jadłam, bo zmieszany robił z owsianki taki lekki kisiel, ale z jogurtem i owocami nie było czuć. Samego nie jestem w stanie przełknąć.

Dziewczyny, co zrobić z pękającymi naczynkami na piersiach? Nigdy tak nie miałam, a teraz porobiły mi się bardzo brzydko wyglądające popękane naczynka, o rozstępach wielkości ameryki nic nie mówię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 15:01

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    tommed się nazywa ta przychodnia ul zelazna 1
    to mój G idzie pod ten sam adres ale Gym Centrum (tamtego nie znam ale Gym jest w całej Polsce znany)

• Welonisia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bedę testowac w czerwcu :(
    jestem po monitoringu i niestety cykl bezowulacyjny. Na lipiec juz sie nie zapisuje, odpuszczam sobie!
    Od nastepnego cyklu zaczynam brać Clostilbegyt i jesli on nie zadziała to długa droga przede mna :(
    Tak wiec zyczcie mi powodzenia!

p19uskjohisr6juh.png
  • Izuniaa89 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    to mój G idzie pod ten sam adres ale Gym Centrum (tamtego nie znam ale Gym jest w całej Polsce znany)
    no właśnie, GynCentrum

samira lubi tę wiadomość

f2w39n736jv6l5uy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

mnie to obojętne gdzie pójdzie badanie może zrobic gdzie kolwiek itak wiem ze jest wszytko ok z nim ale jak jest okazja to czemu nie kiedys mial raz robione badania mój mąż i bylo wszytko super jeśli chodzi owyniki ale to była jednorazowa akcja że sie zdecydowaismy ja wtedy to usg piersi cytologia wymaz coś tam jeszcze a on badanie nasienia i cos jeszcze jakies pakiety to były na nfz ale dawno temu stad wiem że mial idealne badanie i nic mu nie jest a prace ma spokojna w domu bo pracuje ze mną :)szkodliwych warunków brak no może jak sie na niego wściekne to mu ciśnienie skacze :))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 15:23

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    wiem julitka ja tez go mam concelve :)00 z takim bobaskiem na opakowaniu zjezdziłam za nim pół katowic :)))
    ja go kupiłam w tubie bo starcza na dłużej ,w aptece internetowej ,ale przesyłka za darmo bo do apteki stacjonarnej zamówiłam do auchana ,nawet dojazd mam za free bo bus jeździ http://www.doz.pl/apteka/p66068-Conceive_Plus_lubrykant_75_ml tylko wtedy był tańszy bo w promocji (i pisze ze niby zużyć w ciągu trzech miesiecy /)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to samirko nie zauwazyłam z ewciagu 3 meisiecy noa ale i tak sie zuzyje al dobrze wiedzieć na przyszlość ;))))

samira lubi tę wiadomość

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny :-)
    dziś szybciej z pracy bo piąteczek w końcu i weekend ;-)
    chciałabym posprzątać dziś chatę ale muszę się zmotywować ;-)
    w końcu Słońce u nas i aż szkoda a rowerek czeka...

Izuniaa89 lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak właśnie na ulotce ,przeczytałam ,ja mam go troszkę jeszcze ale boje się ze nie spełni swojego zadania ,mam go od stycznia

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wykorzystaj ta piękną pogode Kasiu szkoda siedziec w domu :)))

Kaśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    tak właśnie na ulotce ,przeczytałam ,ja mam go troszkę jeszcze ale boje się ze nie spełni swojego zadania ,mam go od stycznia

od stycznia hmm troszke długo no nie że coś ale skoro pisze ze trzeba zużyc w ciagu 3 mieisiecy ja swój zaczełam uzywać od połowy maja wiec nie żałuje go teraz bo jak ma mi sie zmarnowac bo sie przeterminuje

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziewczyny jakby trzymać ten żel w lodówce to przedłuża zawsze termin ;-)
    ja miałąm aplikatory zużyłam w 2 miesiące i za bardzo nie czytałam ale wydaje mi się że jak tubkę się otworzy to trzeba zużyć szybciej żeby tam bakterie się nie zalęgły i takie tam i może ta lodówka coś da bo wiadomo miło rozmnaża się w ciepełku :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
‹‹ 157 158 159 160 161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ