Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia * wrote:julitka tamto forum z concelve bo tam sie poznałyśmy chyba juz upadło dawno go nie widziałam
dokładnie w sumie dowiedziałam tam wszystkiego co chciałam wiedzieć, także super ale nie pamiętam kiedy zaglądałam tam ostatni razKasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytego forum juz chyba nie ma tzn moze posty sa z przed 2 miesięcy ale ja tez tego co musiałam to sie tak dowiedziałam i nie żałuje że go kupiłam naet jakby 100 zl kosztował też bym zapłaciła bo efekt jest a właśnie o to chodziło.mój też koło 81 kosztował tanszych nie ma no moze na allegro ale ja potrzebowłam na już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 14:44
-
nick nieaktualny
-
Kasia, ja na widok siemienia, tego glutka mam odruch wymiotny.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Ja je z owsianką jak już jadłam, bo zmieszany robił z owsianki taki lekki kisiel, ale z jogurtem i owocami nie było czuć. Samego nie jestem w stanie przełknąć.
Dziewczyny, co zrobić z pękającymi naczynkami na piersiach? Nigdy tak nie miałam, a teraz porobiły mi się bardzo brzydko wyglądające popękane naczynka, o rozstępach wielkości ameryki nic nie mówię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 15:01
Kasia * lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Nie bedę testowac w czerwcu
jestem po monitoringu i niestety cykl bezowulacyjny. Na lipiec juz sie nie zapisuje, odpuszczam sobie!
Od nastepnego cyklu zaczynam brać Clostilbegyt i jesli on nie zadziała to długa droga przede mna
Tak wiec zyczcie mi powodzenia!Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:to mój G idzie pod ten sam adres ale Gym Centrum (tamtego nie znam ale Gym jest w całej Polsce znany)
mnie to obojętne gdzie pójdzie badanie może zrobic gdzie kolwiek itak wiem ze jest wszytko ok z nim ale jak jest okazja to czemu nie kiedys mial raz robione badania mój mąż i bylo wszytko super jeśli chodzi owyniki ale to była jednorazowa akcja że sie zdecydowaismy ja wtedy to usg piersi cytologia wymaz coś tam jeszcze a on badanie nasienia i cos jeszcze jakies pakiety to były na nfz ale dawno temu stad wiem że mial idealne badanie i nic mu nie jest a prace ma spokojna w domu bo pracuje ze mną :)szkodliwych warunków brak no może jak sie na niego wściekne to mu ciśnienie skacze )))Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 15:23
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:wiem julitka ja tez go mam concelve :)00 z takim bobaskiem na opakowaniu zjezdziłam za nim pół katowic ))
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:tak właśnie na ulotce ,przeczytałam ,ja mam go troszkę jeszcze ale boje się ze nie spełni swojego zadania ,mam go od stycznia
od stycznia hmm troszke długo no nie że coś ale skoro pisze ze trzeba zużyc w ciagu 3 mieisiecy ja swój zaczełam uzywać od połowy maja wiec nie żałuje go teraz bo jak ma mi sie zmarnowac bo sie przeterminuje -
a dziewczyny jakby trzymać ten żel w lodówce to przedłuża zawsze termin
ja miałąm aplikatory zużyłam w 2 miesiące i za bardzo nie czytałam ale wydaje mi się że jak tubkę się otworzy to trzeba zużyć szybciej żeby tam bakterie się nie zalęgły i takie tam i może ta lodówka coś da bo wiadomo miło rozmnaża się w ciepełku