Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dużo osob może własnie pomylić z śluzem ktory wydziela się podczas lub przed . ale on ma definitywnie pęcherzyki i jest przezroczysty, a u mnie płodny jest taki lekko zmieszany.. kiedyś polecałam artykuł wam o tych śluzach, dobra rzecz u mnie na razie wyspy itp.. dopieor się rozkręca ale mam nadzieje ze bd dalej taki ładny jak w poprzednim cyklu, wiesiołka odstawilam od kilku dni, nie chce mi sie goo brac ;/ zrazilam sie
-
nick nieaktualnyizunia mój sie zapisał wczoraj wieczorem zadzwonił bo go zmuisłam ahah no prawie na połowe czerwca to jest wizyta u lekarza żeby go obejrzał i badanie nasienia do wyobru tzn moze ale nie musi iść mu powieidzłam ale zapisany jest mój ma nasienie ok byłam pół roku temu wciazy za 1 strzałem jak otym pomysle to mnie krew zalewa no ale nie o tym więc nasienie ma ok ale zbadac sie może
Nasturcja, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:izunia mój sie zapisał wczoraj wieczorem zadzwonił bo go zmuisłam ahah no prawie na połowe czerwca to jest wizyta u lekarza żeby go obejrzał i badanie nasienia do wyobru tzn moze ale nie musi iść mu powieidzłam ale zapisany jest mój ma nasienie ok byłam pół roku temu wciazy za 1 strzałem jak otym pomysle to mnie krew zalewa no ale nie o tym więc nasienie ma ok ale zbadac sie może
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya potem w sierpniu umówił sie wtychach w jeszcze jednej przychodni nie wiem po co ale jak che niech idzie my sie nigdy nie badalismy ale jak juz zaczełam to moze być mnie bardziej zależy na badanich hormonlanych bo coś mi sie wydaje ze cos sier ozjechało w moim organizmie
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:dużo osob może własnie pomylić z śluzem ktory wydziela się podczas lub przed . ale on ma definitywnie pęcherzyki i jest przezroczysty, a u mnie płodny jest taki lekko zmieszany.. kiedyś polecałam artykuł wam o tych śluzach, dobra rzecz u mnie na razie wyspy itp.. dopieor się rozkręca ale mam nadzieje ze bd dalej taki ładny jak w poprzednim cyklu, wiesiołka odstawilam od kilku dni, nie chce mi sie goo brac ;/ zrazilam sie
a co cię zraziło w wiesiołu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:sama nie wiem po co mi az tyle badan jak zapytalam oto gina dla meża badania to na mnie spojrzal jakbym sie z choinki urwała
U nas akurat, zanim rozpoczelismy starania, bylismy u ginekolog na kontroli i kazala nam wrocic po pol roku nieowocnych staran i mowila, ze najpierw wezmie sie za zlecenie badan mezowi. Ja po roku, dopiero. Ale i tak zrobilam sobie badania juz teraz, po 6 miesiacach i nie zaluje, bo wyszly male komplikacje. Czasem kobieca intuicja naprawde sie przydaje.
mizzelka, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:że to tylko do owulki a ja ciągnęłam to dalej.. a moze bym akurat zaskoczyla w poprzednim cyklu? tylko że ja głąb nie wiedziałam że po owulacji nie można bo kiedys byl stosowany jako wczesnoporonny "lek".
-
nick nieaktualnyno wlasnie nastrucja ze ja juz byłam w ciazy ito od 1 strzału praktycznie dlatego ten gin tak reaguje a my nawet pól roku sie nie staramy jeszcze ale juz kiedyś miłam monitoring dawno ale pow mi lekarz że mam rzadko owulke z lewego jajnika tzn raz na 4 cykle z lewego i nie zawsze mi pecherzyki pekaja no i te 4 cykle dopiero minely w maju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:27
-
Nasturcja wrote:Bo lekarze (niektorzy) problemy z zajsciem nadal traktuja jako problem kobiety. I to mnie najbardziej wkur... bo dokladnie 1/3 par ma problem z zajsciem ze wzgledu na problemy u kobiety a 1/3 u mezczyzny. Reszta par - przyczyna niewiadomo. Wiec badanie nasienia powinno byc zlecone w tym samym momencie co badania u kobiety.
U nas akurat, zanim rozpoczelismy starania, bylismy u ginekolog na kontroli i kazala nam wrocic po pol roku nieowocnych staran i mowila, ze najpierw wezmie sie za zlecenie badan mezowi. Ja po roku, dopiero. Ale i tak zrobilam sobie badania juz teraz, po 6 miesiacach i nie zaluje, bo wyszly male komplikacje. Czasem kobieca intuicja naprawde sie przydaje. -
nick nieaktualnyKasia, to sie porzadnie przebadaj. Byc moze lekarz da Ci zastrzyk na pekniecie pecherzyka. Moja znajoma tak miala.
A maz moze sie przebadac. Nie zaszkodzi. Skoro my baby latamy i sie badamy, to czemu jasnie panowie nie moga? Tacy przewrazliwieni sa na punkcie zolnierzykow.mizzelka, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka, Katiś
2 - aisza, Kaśka
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 -
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*, Tynka
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 -
22 - samira
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, liwi, Zajsonek
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita