Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonku przykro mi z powodu tej torbielki..zobaczysz ze nie obejrzysz sie i wszystko bedzie dobrze i bedziesz na prostej drodze do staran. :*
Widze ze sie wreszcie ktos do mnie dopisal na wspolne testowanko Bardzo mi milo. Maj za pasem praktycznie takze kochane dupka wyzej i potem nogi wysoko
Milego dnia!!
Ja wlasnie dostalam kawke do lozka i pewnie zaraz wstane ale najpierw musialam zajrzec do Was. Buziaki ♥mizzelka, samira, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTynka1990 wrote:Hej hej
ja nie śpioch
Ogarnęłam już porządki i pranie a teraz czas na pisanie pracy mgr ktoś chętny do pomocy??
ja chętna ale jeśli to jest temat ciąży,dni płodnych,jajec ,owulacji,witamin,tabsów ....mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ale śpiochy, wstawać! taki piękny dzien dzis mamy :*
ja chyba się przesunę z testowania na wcześniej... zobaczymy
Daisy nie śmiej sie haha ja mam tyłek wysoko po
może i nie pomoże ale i nie zaszkodzi
rzeczywiście jest dziś ładnieKasia *, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słońce! mizzelka śluz nie pachnie na zewnątrz pojawia się jako takie większe glutki zmieszane, a w środku więcej pojedynczych nitek. Do tego szyjka jest na 100% zamknięta, więc to może być przed @, ale równie dobrze nie. Swoją drogą pewnie gdybym nie brała tych tabletek to by @ przylazła w terminie, ale ginek kazał od 30 dnia cyklu i tak sobie przez kolejne 10 dni blokowałam @, a teraz przyjść nie może. Mój spadek temperatury dzisiaj, nie jest nawet porządnym spadkiem przed @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 10:15
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Słońce! mizzelka śluz nie pachnie na zewnątrz pojawia się jako takie większe glutki zmieszane, a w środku więcej pojedynczych nitek. Do tego szyjka jest na 100% zamknięta, więc to może być przed @, ale równie dobrze nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 10:15
-
Kremik był z 5/6 dni temu, taki idealny kremik Ja suchości nigdy nie miewam. A ostatnio jakby można było zapisywać to ja mam uczucie nie wilgoci, a mokrości, dziś się obudziłam na mierzenie temperatury i myślałam już, że to @, a tu kuku, śluz nie @. Ostatnio po zumbie myślałam, że w trakcie zumby przyszła bo było mi mega mokro (nie z potu:P)2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
la wrote:Kremik był z 5/6 dni temu, taki idealny kremik Ja suchości nigdy nie miewam. A ostatnio jakby można było zapisywać to ja mam uczucie nie wilgoci, a mokrości, dziś się obudziłam na mierzenie temperatury i myślałam już, że to @, a tu kuku, śluz nie @. Ostatnio po zumbie myślałam, że w trakcie zumby przyszła bo było mi mega mokro (nie z potu:P)