Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie czerwcóweczki w sobotni poranek. Mnie połowa dnia w pracy czeka ale potem jedziemy z M obejrzec samochód i chyba kupimy- rodzinny-kombi- tak aby zmieściło sie i dziecko(mam nadzieje ze w niedalekiej przyszłosci) i 2 psy
U mnie @ powoli sie rozkręca tzn plamienia ciag dalszy, jutro jak nic wybuchnie Głupia małpa!samira, Daisy lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
la wrote:mizzelciu kiedyś to będzie prawdą. Jesteś moim prywatnym śluzowym guru, ty mi powiedz co to za jakby glutki zlepionych białych i przezroczystych nitek mega rozciągliwe. To może być przed @?
dziwne zebyś miała wyspy śluzu przenikalnego, a dużo masz śluzu? a czujesz zapach? taki jakby kwaśny? czy obojętny? taki grudkowaty? dzika sprawa...
http://apt.republika.pl/rysunki/17DCb.jpg
niby piszą że normalne.. że są takie wyspy... tu caly artykuł http://apt.republika.pl/Sluz_plodny.html
ale to już ponad 40dc.. i juz tyle dni dpo.. -
Betty Boop wrote:Witajcie czerwcóweczki w sobotni poranek. Mnie połowa dnia w pracy czeka ale potem jedziemy z M obejrzec samochód i chyba kupimy- rodzinny-kombi- tak aby zmieściło sie i dziecko(mam nadzieje ze w niedalekiej przyszłosci) i 2 psy
U mnie @ powoli sie rozkręca tzn plamienia ciag dalszy, jutro jak nic wybuchnie Głupia małpa! -
widzę że nie tylko ja mogę nie spać cholerka jajka mi jeżdżą już konkretnie...
poprzednio wydawało mi się że śluzu było więcej?
a pro po w moim programie od obserwacji zauwazylam że można oznaczyć że poczęto dziecko i wiecie jaka jest ikonka? grrrrrrrrroszek wyłażący z fasolki hihi -
nick nieaktualny
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka, Katiś
2 - aisza, Kaśka
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 -
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*, Tynka
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 -
22 - samira
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, JaKo
28 - la, Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - merida17
w tym miesiącu jest ...
odświeżam listę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 08:47
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:Boże jak ja sie boje wlasnie tej laparoskopii mam nadzieje ze po tych antybiotykach zniknie
Laparo nie jest takie straszne (mam je za sobą), a sam zabieg daje wiekszą szansę na zajście w ciążę, skąd ta torbiel,masz PCOS? Nie martw sie, będzie dobrze, musi być dobrzeJust-yna -
Hej. Ja mam prośbe wielką. Czy jakaś łaskawa dusza może mnie przepisać z 23 na 28? Miałam jakiś plamienie wcześniej i myśłam że to @ się odnalazła ale fałszywy alarm był i odnalazła się dopiero dziś.
Ja próbowałam skopiować listę ale nie umiem tych wszytskich pięknych zielonych kuleczek wstawić.