Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Brawurka84 wrote:Cześć
Kurcze,chwilę mnie ........
Przepraszam,że tak chaotycznie
Brawurka 7 dpo robi się badanie krwi czy możesz zrobić dzień wcześniej, myślę że samirka powinna się wypowiedzieć ona jest w tym specjalistką. A jeśli chodzi o USG to bez problemu możesz iść dzień wcześniej, ponieważ gin chce pewnie zobaczyć czy pęcherzyk pękł i czy jest płyn w zatoce dauglasa.
Udanej środy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:48
mizzelka, Brawurka84, samira lubią tę wiadomość
-
Iwka: ja od pół roku robię badanie progesteronu co cykl,właśnie 7dpo-i zawsze jest ładny i wskazujący na owulację.Pęcherzyk też zawsze ładnie rośnie,tylko ostatnie usg po owulacji robiłam w styczniu,i wtedy na 100% owulacja była,a od tamtego czasu nie wiem czy on pęka czy nie.Chciałabym po prostu wiedzieć czy pęka,to już by mi ulżyło.A czy mogę iść na to usg już 4-5 dpo?(czyli dziś lub jutro)?
Iwka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:wspólnie cierpimy to pewnie i wspolnie bd testować ja ciekawei się czy ta owulka byla wczoraj czy dzis jest, o losie ale nie zaszkodzi w razie co
Ja testuję 16 czerwca. Zobaczymy co będzie
Ja do bety mam negatywny stosunek, przez to że rosła mi książkowo a i tak się nie udało. Straciłam po prostu zaufanie do tego badania i postanowiłam więcej go nie robić. Zrobię teścik i jużIwka lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Ja testuję 16 czerwca. Zobaczymy co będzie
Ja do bety mam negatywny stosunek, przez to że rosła mi książkowo a i tak się nie udało. Straciłam po prostu zaufanie do tego badania i postanowiłam więcej go nie robić. Zrobię teścik i jużsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a ja znow odwrotnie, nie lubię sikaczy już mnie raz oszukały
a ja mam nadzieję, że nie kłamią
Poza tym, Dzień Dobry Dziewczynki!!!
Oby ten dzień był pełen w bociany i pełen pracy dla żołnierzyków co właśnie biegną by zdobyć twierdzęBrawurka84, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:a ja mam nadzieję, że nie kłamią
Poza tym, Dzień Dobry Dziewczynki!!!
Oby ten dzień był pełen w bociany i pełen pracy dla żołnierzyków co właśnie biegną by zdobyć twierdzę
no przeglądam wykresy, bo fora bez sensu... jak ktoś ma + to wiadomo ze ma więcej komentarzy do wykresu no i zielony kropek wiec wtedy mmoge smialo wstawić
bo zaraz pewnie opier.. dostanę że latam i czytam po innych forach
no ale jak testują to czemu nie zapisać? przeciez temat jest wspólny, czerwiec...
a majówki takie mądre to czemu nie my:DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 10:14
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ja mialam krwiomocz, moja głupota :*
no przeglądam wykresy, bo fora bez sensu... jak ktoś ma + to wiadomo ze ma więcej komentarzy do wykresu no i zielony kropek wiec wtedy mmoge smialo wstawić
bo zaraz pewnie opier.. dostanę że latam i czytam po innych forach
no ale jak testują to czemu nie zapisać? przeciez temat jest wspólny, czerwiec...
a majówki takie mądre to czemu nie my:D
Ja nie wiem, czy dobrze myślę, ale na fioletowej stronie jest już temat o lutowych mamach, to pewnie tam będą się kierować łatwiej je wyśledzisz ale może źle myślęmizzelka lubi tę wiadomość
-
Brawurko ja bym poszła. Normy dla prg po owu są dość wysokie, więc na pewno gin stwierdzi czy owulka była czy nie.
A u mnie na tescie owu juz pokazal sie wlasnie cien wiec chyba sie cos zaczyna dziać Wiem ze pora wczesna, ale mam 30 testów więc :pmizzelka, Brawurka84 lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Mizzelka nie marudz, zobacz co u mnie..ale my zbieramy sily na 4 dni pod rząd
Daisy lubi tę wiadomość
-
Brawurka84 wrote:Iwka: ja od pół roku robię badanie progesteronu co cykl,właśnie 7dpo-i zawsze jest ładny i wskazujący na owulację.Pęcherzyk też zawsze ładnie rośnie,tylko ostatnie usg po owulacji robiłam w styczniu,i wtedy na 100% owulacja była,a od tamtego czasu nie wiem czy on pęka czy nie.Chciałabym po prostu wiedzieć czy pęka,to już by mi ulżyło.A czy mogę iść na to usg już 4-5 dpo?(czyli dziś lub jutro)?
-
Dzien dobry czerwcóweczki
ja czekam na malpe.. dzis powinna przyjsc albo jutro
chodze jak glupia i sprawdzam..bo nie chce byc zaskoczona wpracy hehehe
mam nad wyraz duzo enegii
mam nadziejeze przyjdzienormalnie o czasie bo do 14 zerwca musze byc bez niej trzeba peic ciasta na urodziny -
Iwuś masz rację, ja też idę we wtorek na monitoring, żeby być tuż po owulce i sprawdzić czy była i wtedy pewnie jeszcze ktoregos tam dnia po bede szla na krew i tez monitoring..W zeszlym cyklu mialam tylko 7 dpo, ale dlatego, ze trafilam na monitoring w dzien owulki i nie bylo po co łazić tyle razy.
A u Ciebie widze piekna tempka, no, no, kto wie, moze sama sobie bedziesz 'kociowo' skakac pod wykresem? :dmizzelka lubi tę wiadomość
-
Iwka ja tam trzymam kciuki za Ciebie
ja zazwyczaj w czsie malpy zapominam czegos dodac a dwa nie lubi ejak mam malpe i sa goscie