Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:Jak tam Mizzelko malowanie?? Zrobione
ale męzula niedługo przyjdzie i muszę coś mu zrobić na kolację
a ty jak sie czujesz? na bełty nie zbiera?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 20:31
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:tak! i pięknie wypolerowałam płytki, aż kark mnie boli i odpoczywam sobie w spokoju i ciszy ach jak przyjemnie
ale męzula niedługo przyjdzie i muszę coś mu zrobić na kolację
a ty jak sie czujesz? na bełty nie zbiera?[/QUOTE
Zuch Kobieta ja nic nie czuje, zero objawów, aż dziwnie!! Totalnie nieciazowo -
nick nieaktualnymizzelka wrote:pozazdrościć ale mam nadzieję że to cię nie dopadnie :*
Wiesz w tym miesiącu co mam ja masz Ty taki jest plan
A, ze wizyta dopiero w niedziele, to teraz mówimy o wszystkim tak: "jeśli jesteś w ciąży, to możemy cos albo nie" brak objawów po prostu miesza nam w głowach głupie wiem, ale co zrobićmizzelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:oj bym wolała żeby nie
a cuda się zdarzają oj zdarzająmizzelka lubi tę wiadomość
-
merida17 wrote:Wiesz w tym miesiącu co mam ja masz Ty taki jest plan
A, ze wizyta dopiero w niedziele, to teraz mówimy o wszystkim tak: "jeśli jesteś w ciąży, to możemy cos albo nie" brak objawów po prostu miesza nam w głowach głupie wiem, ale co zrobić
chociaz moj mąż to juz mnie traktuje jakbym byla, wczoraj wina nie chcial mi dać, wstręciuch!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 20:43
-
Ania_84 wrote:Taa i maz mnie posadz o zdrade
drugi przyklad ale z leczeniem.. tez podobny staż i się udało, niedawno tenia słyszała serduszko i nadal nie może uwierzyćmerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:hehhe, lutowe mamki niedługo będą no ja mam taki plan ale co zrobie? dziś działam o ile się uda i czekam na skok, bd spozniona o dwa tygodnie
Jak co zrobisz? Mizzelko dziecko zrobisz chyba nie ma wątpliwości bociany się do Ciebie pchają z każdej stronymizzelka lubi tę wiadomość
-
merida17 wrote:Jak co zrobisz? Mizzelko dziecko zrobisz chyba nie ma wątpliwości bociany się do Ciebie pchają z każdej strony
merida17 lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:moja kuzynka po 7 latach małżeństwa (bardzo religijni ona chciala byc zakonnica a on księdzem ale spyknęli się ) zaszła w ciążę bez wspomagaczy ani nic, a problem obustronny i nie dawali im szans. ;/
drugi przyklad ale z leczeniem.. tez podobny staż i się udało, niedawno tenia słyszała serduszko i nadal nie może uwierzyć
Ja już wspominałam o koleżance niby bezpłodnej:-) a ma 2 dziecimizzelka lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Mizzelka a jak tam ból jajników? Mnie lewy dziś zamęczy " Wgryzają się plemniki jak nic"
-
nick nieaktualny
-
chyba nici z dziś. druga milka nie wstaje, weterynarz łapie się za głowe i nie wie i co chodzi. kurna czy chociaż w okolicach owulacji nie moglo by byc spokojnie? w nerwice kiedy wpadne ;/ pewnie wroci po 22.. i juz mu sie nie bd chcialo.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:chyba nici z dziś. druga milka nie wstaje, weterynarz łapie się za głowe i nie wie i co chodzi. kurna czy chociaż w okolicach owulacji nie moglo by byc spokojnie? w nerwice kiedy wpadne ;/ pewnie wroci po 22.. i juz mu sie nie bd chcialo.
to powiedz lubemu ze to dla odprężenia to dobrze będzie mu się spałomizzelka lubi tę wiadomość
-
wiem że to głupota ale zasugerowałam się tym mocnym skurczem kujnięciem nie wiem jak to dokladnie określić że może ten pęcherzyk graffa pękł w koncu.. przeciez tyle dni mnie bolały naprzemiennie.. i akurat bol byl o 11:30... i chciałam się wyrobić z do północy... ach co za los, no trudno sie mówi..
samira lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:chyba nici z dziś. druga milka nie wstaje, weterynarz łapie się za głowe i nie wie i co chodzi. kurna czy chociaż w okolicach owulacji nie moglo by byc spokojnie? w nerwice kiedy wpadne ;/ pewnie wroci po 22.. i juz mu sie nie bd chcialo.
Spokojnie, czasami raz wystarczy poprzytulać się, widziałam już tu na owu takie cuda
Mogło pęknąć jajo. Chociaż była tu dziewczyna na owu co miała takie coś jak Ty i okazało się, że za 2 tyg. była w ciąży. Okazało się, że to było zagnieźdżenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 21:03
mizzelka lubi tę wiadomość